Britanski Dejli Mejl: Da li se AMERIKA sprema na RAT sa RUSIJOM? Pogledajte šta je snimljeno iznad OBLASTI 51! – VIDEO

Vežba

foto: Printscreen Facebook

Kontrolor saobraćaja Fil Drejk snimio je na nebu iznad čuvene Oblasti 51 nešto što do sada nije viđeno. Uspeo je, kako tvrdi, da snimi susret i simulaciju okršaja na nebu američkog F-16 i ruskog Su-27P.

Britanski Dejli Mejl upozorava da bi ovakva scena na nebu mogla da bude znak da se Amerika sprema na rat sa Rusijom.

[adsenseyu5]

Su-27P” nikada zvanično nije uvezen u SAD. Taj avion na nebu je bio potpuno neobeležen, sem klasične maskirne sovjetske šare koju je nosio.

foto: Printscreen Facebookfoto: Printscreen Facebook

 

“Avioni su izvodili manevre na visini većoj od 20.000 stopa. Na početku misije avioni su bili van vazdušnog prostora Oblasti 51. Amerikanci su uvežbavali borbu u vazduhu sa Rusima kako bi stekli prednost.

[adsenseyu1]

Pričalo se da ruski Su-27P učestvuje u ovakvim vežbama već 20 godina ali nije bilo fotografija. Ovo je prvi dokaz da Amerikanci lete ovim avionom koji je inače primarni vojni avion u avijacijama Rusije i Kine”, kaže Drejk.

Podsetimo, krajem prošle godine novoizabrani predsednik SAD Donald Tramp poručio je da njegova zemlja mora u velikoj meri da ojača i proširi svoje nuklearne kapacitete.

[adsenseyu1]

“SAD moraju u velikoj meri da ojačaju i prošire svoje nuklearne kapacitete sve dok se svet ne urazumi u vezi sa nuklearnim oružjem”, naveo je Tramp na svom nalogu na Tviteru.

Ruski predsednik Vladimir Putin pozvao je juče na jačanje vojnih nuklearnih potencijala zemlje i razvoj raketa koje mogu da probiju svaki sistem raketne odbrane.

“Potrebno je da ojačamo vojne potencijale strateških nuklearnih snaga, posebno sa raketama koje mogu puzdano da probiju svaki postojeći i potencijalni sistem raketne odbrane”, poručio je Putin.

(Skandalozno.rs, Izvor: kurir.rs / Daily Mail)

[adsenseyu2]

Budite prvi sa komentarom na članku "Britanski Dejli Mejl: Da li se AMERIKA sprema na RAT sa RUSIJOM? Pogledajte šta je snimljeno iznad OBLASTI 51! – VIDEO"

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena.