CECA OBJASNILA ZAŠTO JE PODRŽALA VUČIĆA! Nekoga će iznenaditi ono što je rekla

podrška

Foto: FONET/PROMO

– Aleksandra znam kao čoveka, i kao takav je oduvek imao moje poverenje, a onda me je uverio da je kao političar podjednako dobar

Na listi od 700+ javnih ličnosti i intelektualaca koji su podržali predsedničkog kandidata vladajuće koalicije Aleksandra Vučića našla se i najpoznatija pevačica u Srbiji, Svetlana Ceca Ražnatović

[adsenseyu5]

Pored toga, ona je bila i u prvom redu mitinga vladajuće koalicije u Beogradu, na kojem je izrazila svoje simpatije prema politici koju vodi Vučić.

Mnogi su se pitali za motive i razlog njene podrške Vučiću, pa je Ceca odlučila da prekine sve spekulacije i za dnevni list Alo! je rekla sve o ovome.

Prenosimo Cecinu izjavu iz Alo!:

“Svima je dobro poznato da nikada nisam javno podržala nijednog političara, iako su mi mnogi od njih kućni prijatelji. Nijednog trenutka se nisam dvoumila da ovog puta stanem uz Aleksandra Vučića, jer poznajem ga 20 godina i znam da je spreman da uradi mnogo toga da Srbiji i narodu koji živi u mojoj domovini bude bolje. Sve ono što je uradio na poziciji premijera samo je učvrstilo moje mišljenje i veru da je on pravi čovek, koji zaslužuje funkciju lidera Srbije. 

[adsenseyu1]

Moj glas i javno istupanje zaslužio je borbom za mir u regionu, koji je veoma bitan u vođenju politike naše zemlje, finansijsku stabilnost Srbije i građenje našeg statusa u Evropi i svetu. Smatram ga zaslužnim što je naša zemlja na pravom putu prosperiteta i što je danonoćno radio kako bi putanja naše zemlje bila uzlazna.

Aleksandra poznajem kao čoveka i kao takav je oduvek imao moje poverenje, a onda me je uverio da je kao političar podjednako dobar kao i čovek. Imamo puno poverenje u njega da će svojim angažovanjem uneti promene u onim segmentima našeg društva i države kojima su promene neophodne i da neće stati dok ne ispuni svoj cilj. Njegova upornost pokazala se kao odličan adut za bolje sutra Srbije.”

(Skandalozno.rs, Izvor: Espreso.rs/Alo!)

[adsenseyu2]

Budite prvi sa komentarom na članku "CECA OBJASNILA ZAŠTO JE PODRŽALA VUČIĆA! Nekoga će iznenaditi ono što je rekla"

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena.