Ceca RAŽNATOVIĆ: Ovo je istina o ARKANU i ĐINĐIĆU!

Advertisement

Intervju

foto: Tanjug/Rade Prelić

Folk zvezda Svetlana Ceca Ražnatović u ekskluzivnom razgovoru za Kurir otkriva da je Željko Ražnatović Arkan, njen pokojni suprug, pomogao ubijenom premijeru Zoranu Đinđiću da spase život tako što ga je prebacio u Crnu Goru 1999.

Ražnatovićeva navodi da su njih dvojica bili prijatelji, i to još iz vremena kad je Đinđić studirao u Nemačkoj.

[adsenseyu5]

Arkan je, podsetimo, pomogao Đinđiću kada mu je glava bila u torbi i kada je morao da napusti zemlju 1999. za vreme NATO bombardovanja. Momak sa žestokog asfalta, kako su predstavljali Ražnatovića, pomogao je mladom političaru da se skloni u Crnu Goru i tako sačuva život.

– Istina je da je moj pokojni Željko pomogao Zoranu da se skloni u Crnu Goru. Zoran i Željko su bili prijatelji još iz vremena kad je Đinđić studirao u Nemačkoj – kaže Ražnatovićeva za Kurir i nastavlja:

Prvi izjavio saučešće

– U prilog priči o njihovim dugogodišnjim dobrim odnosima možda najbolje ide činjenica da su na dan kada je moj muž ubijen među prvima u našu kuću došli Zoran i Ružica. Na saučešću je bilo hiljadu ljudi, a taj čovek je došao iako je bio u teškoj opoziciji da svom prijatelju uputi poslednji pozdrav – bio je hrabar, imao je stav.

[adsenseyu1]

Posle mog prvog velikog solističkog koncerta na Marakani sačekala me je 101 ruža od Ružice i Zorana. Đinđić je bio jedan mangup, šmeker, ozbiljan intelektualac, vizionar i veliki državnik i smatram da ovaj narod zaslužuje da zna zašto je ubijen.

Arkanova udovica smatra da su nadležni ostali dužni odgovore i u vezi sa pozadinom ubistva premijera, ali i sa tim ko je naredio streljanje njenog supruga.

Još čeka istinu

– Smatram da pozadinu atentata na premijera Zorana Đinđića treba da utvrđuju tužilaštvo i nadležne državne institucije, ali takođe očekujem da se konačno otkriju naručioci ubistva predsednika srpske vlade, kao i oni koji su naredili ubistvo mog supruga – kaže Ražnatovićeva.

Podsetimo, Kurir je juče objavio da je Arkan ubijen nekoliko meseci pošto je okrenuo leđa svom mentoru Slobodanu Miloševiću i stao uz Đinđića, kome je 1999, izmeštanjem iz Beograda, spasao život. O svom odnosu sa Arkanom bivši lider DS je čak govorio i u intervjuu Njujork tajmsu, što je preneo Dejli telegraf. Đinđić je ispričao da ga je Arkan upozorio da napusti Beograd i ode u susednu državu kako bi izbegao mogući atentat tokom bombardovanja. Još je otkrio i da mu je Arkan rekao da mu je Mirjana Marković nudila novac da rasturi demonstracije u Beogradu, što je on odbio i ispričao mu.

[adsenseyu1]

Bez komentara

Udovica pokojnog premijera juče nije odgovorila na SMS sa pitanjem. Na pozive nije odgovarao ni Borislav Pelević, kum i blizak prijatelj Željka Ražnatovića Arkana.

O politici
ĐINĐIĆ ME ZVAO DA RUŠIMO MILOŠEVIĆA

Svetlana Ražnatović je u više navrata govorila o ubijenom premijeru, pa je tako jednom prilikom otkrila i da joj je Đinđić nudio da zajedno ruše Miloševića.

– I posle Željkove smrti Zoran i ja smo bili u veoma dobrim odnosima. Rekao mi je jednom: „Hajde da krenemo zajedno na Miloševića i svrgnemo ga s vlasti.“ Odbila sam. Politikom se nikada nisam bavila i uopšte me ne zanima. A onda se desila ta strašna nesreća. Mislim da smo svi mnogo izgubili njegovom smrću – ispričala je svojevremeno Ceca.

(Skandalozno.rs, Izvor: kurir.rs)

[adsenseyu2]

2 komentara na "Ceca RAŽNATOVIĆ: Ovo je istina o ARKANU i ĐINĐIĆU!"

  1. E, ako Ceca kaze onda to mora da je tako…pazi – nju je Djindjic zvao da ruse Milosevica…amaaaaaaaaaaan breeeee, ne vredjajte nam inteligenciju.

  2. Ova glupača i lopovska fuksa može samo sa Tomom majmunom Nikolićem (i njegovom majmunicom “prvom” opajdarom Dragicom) da bude prijateljica, neznam kakvi prijatelji mogu biti sa Đinđićem!

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena.