Denzel Vašington: Izborom Trampa za predsednika izbegli smo rat sa Rusijom!

Intervju

Denzel Vašington – foto: Youtube Printscreen

Izborna pobeda Donalda Trampa spasila je SAD od uspostavljanja “orvelovske policijske države” u rukama demokrata koji bi koristili istu autoritarnu taktiku “stalno iznova” da “zaobiđu volju naroda u budućim izborima,” tvrdi glumac Denzel Vašington.

“Da  su demokrate pobedile na izborima, nikada ne bi saznali da su koristili lažne dokumente kako bi dobili naloge za špijuniranje američkih  građana i političkih protivnika. To nikada nećemo znati. Razmislite o tome! “, izjavio je Vašington na konferenciji za novinare u Njujorku.

“Oni imaju alat koji će koristiti iznova i iznova da zaobiđu volju naroda u budućim izborima”, rekao je Vašington, koji je upravo bio nominovan za Oskara za film “Roman J. Izrael“.

Na pitanje novinara da li je veruje u istinitost memoranduma koji je objavio Kongres je u petak on kaže: “Da, pouzdan je.  Ne moramo da znamo sve detalje da bi ukapirali o čemu se radi”.

“Znamo da je postojao nalog da se špijunira član Trampovog tima, a nalog je  izdat na osnovu medijskih izveštaja. Mediji su sve napisali na osnovu informacija dobijenih od strane opozicione istraživačke kompanije koju plaćaju demokrate i Hilari Klinton“, kaže Vašington.

“Vi ne možete da vidite šta nije u redu s ovim? Šalite se”, prokomentarisao je on i dodao: “Pa, pretpostavljam da ste novinari. Koliko novinara se suprostavilo kampanji Hilari Klinton?”

Obraćajući se novinarima lično, Vašington ih je kritikovao da odbijaju da objave kritičko mišljenje o Demokratskoj stranci.

“Odrastao sam kao demokrata. Shvatam. Znam da ima puno ljudi koji mrze Trampa sa prilično energije”, ističe Vašington.

“Ali moraš da shvatiš da smo izbegli metak kada je  Klintonova izgubila. Čak i više od metka. Izbegli smo rat sa Rusijom i izbegli smo stvaranje Orvelovske policijske države.”

(Skandalozno.rs, Izvor: kurir.rs/Yournewswire)

Budite prvi sa komentarom na članku "Denzel Vašington: Izborom Trampa za predsednika izbegli smo rat sa Rusijom!"

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena.