DIRLJIVA PRIČA: Boža prodaje krofne ispred škole kako bi se školovao

recept

Foto: Pixabay.com

Dirljiva priča dečaka koji prodaje krofne u dvorištu škole, a čija je jedina želja da završi Matematičku gimnaziju, obišla je Srbiju

Njegovu fotografijui priču za samo nekoliko sati na društvenoj mreži “Fejsbuk” lajkovalo je više od 18.000 ljudi i ima skoro 3.000 podela.

“Čuli za Božu? Dečak je Beograđanin. Njegovo ime je Boža. Već dve godine popodne prodaje krofne u jednom parku, dok njegovi drugari nakon škole odlaze u isti park, radi igre i zabave.

rad

Foto: Facebook/ Aleksandra Stošić

Krofne pravi njegova majka, da bi od istih prodatih mogao da kupi pribor i sveske za njega i svoja dva brata. Najveća želja mu je da završi Matematičku gimnaziju.

Bravo dečače! Bićeš čovek! Park je kod Osnovne škole Svetozar Marković na Vračaru… Neimarski park… Sad znate šta je beogradski, a šta biti Beograđanin.

[adsenseyu1]

Pa “manekenkadabudem”, mangupi i ostali visoko moralni zaboravite separe i ugledajte se na mladog, lepog čoveka koji i pored toga što ste takvi kakvi ste želi da bude svoj i školuje se, a ne da postane još jedna konzerva u moru drugih”, stoji u opisu fotografije.

(Skandalozno.rs, Izvor: Novosti.rs)

[adsenseyu2]

Budite prvi sa komentarom na članku "DIRLJIVA PRIČA: Boža prodaje krofne ispred škole kako bi se školovao"

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena.