Džihadisti objavili snimak u kome uništavaju Rim! – VIDEO

Ilustracija

Džihadisti su objavili novi video snimak koji prikazuje apokaliptičnu viziju konačnog obračuna sa Zapadom, a jedna od scena prikazuje džihadiste kako napreduju prema rimskom Koloseumu.

Snimak je naslovljen kao “Sastanak u Dabiku” i predstavlja smrtonosnu bitku za svetsku dominaciju, u kojoj bi se pristalice ISIS -a, u Rimu borile sa “krstašima” sa Zapada, preneo je britanski “Dejli mejl”.

Video snimljen u Iraku prikazuje vojnike IS kako izleću iz oklopnih vozila i otvaraju vatru na zamišljene mete koje predstavljaju specijalne snage protivničke vojske.

[adsenseyu1]

Video sadrži scenu u kojoj jedan džihadista pokušava da izgleda dostojanstveno jašući na konju, kao i scenu u kojoj se džihadisti grle na odlasku u samoubilačke misije. Dok se oni grle, na ekranu stoji natpis “zbogom drugarima”.

U jednom trenutku se u snimku vide zastave 60 zemalja, koje navodno predstavljaju zemlje sa kojima IS tvrdi da je u ratu, uključujući Britaniju, Francusku, Australiju, SAD i mnoge druge.

Printskrin: Youtube

U izmenjenom snimku se takođe vidi oklopno vozilo IS kako se kreće prema Koloseumu, a muški glas koji čita tekst kaže da će militanti uništiti “krstaška mesta”.

Printskrin: Youtube

– Ovo je vaš poslednji krstaški rat, sledeći put ćemo mi biti ti koji će dobiti bitku na vašem terenu – kaže on.

Osim Koloseuma, na snimku se vide i druge rimske znamenitosti poput Bazilike svetog Petra u Vatikanu.

https://youtu.be/lPCxtxEIInU

(dailymail.co.uk)

[adsenseyu1]

Budite prvi sa komentarom na članku "Džihadisti objavili snimak u kome uništavaju Rim! – VIDEO"

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena.