Ekstremno: Šešelj objavio BRUTALAN tvit povodom smrti Kofija Anana

Presuda

Vojislav Šešelj – foto: Fejsbuk SRS

Kofi Anan, bivši generalni sekretar Ujedinjenih nacija i dobitnik Nobelove nagrade za mir, preminuo je u 80. godini, potvrdile su UN, a lider radikala, Vojislav Šešelj, oglasio se na svom tviter nalogu brutalnom porukom i ovog puta, čini se, uspeo da nadmaši sve svoje prethodne ekstremne izjave.

– Javiše da je odapeo Kofi Anan. Šta je to govno čekalo dosad? Odmah se setih knjige haških dokumenata koju sam objavio pod naslovom “Jedna banana za Kofi Anana“. Moraću još jednom da je pročitam. Ta matora odrtina je mnogo jada nanela srpskom narodu i podržavala srpske neprijatelje – napisao je on.

Pored psovki i radikalskoj retorici, Šešelj je poznat kao neko kome uvrede ali i pretnje nisu strane u svakodnevnom obraćanju političkim neistomišljenicima.

Podsetimo, posle skandaloznog tvita njegove stranačke koleginice, Vjerice Radete, koja je govorom mržnje komentarisala smrt Hatidže Mehmedović iz udruženja biznismenki Srebrenice, lider radikala je pokušao da je odbrani uz obrazloženje da ne razmišlja o sankcijama za stranačku koleginicu.

(Skandalozno.rs, Izvor: telegraf.rs)

Budite prvi sa komentarom na članku "Ekstremno: Šešelj objavio BRUTALAN tvit povodom smrti Kofija Anana"

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena.