Emir Kusturica: Jala i Buba su dvojica repera koji liče na mudžahedine, a koji su postali popularni zahvaljujući prostakluku koji šire

Ilustracija

Emir Kusturica – foto: Medija centar Beograd

Emir Kusturica gostovao je u emisiji “Pressing” na televiziji N1 gde je u jednom trenutku razgovora voditelj citirao njegove nedavno izgovorene reči – da su “Srbi narod koji je najveći proizvođač zabluda o sebi“.

Slavni reditelj odmah je potvrdio da to jeste rekao, a onda je objasnio i zbog čega, dodavši i primer kojim je obrazložio svoje reči.

– Tako je. Niko nije prihvatio “ajfon” od Srba, mi ga prihvatamo kao i ovu novu muziku koju je vaša kompanija nedavno potpisala sa ovom dvojicom tipova koji liče na mudžahedine i koji su vrlo popularni, a čiji su stihovi zapravo zamena… – počeo je Emir, koji je potom bio prekinut od strane voditelja Jugoslava Ćosića kojem je “zaparalo uši” to što je Emir spomenuo njihovu kompaniju, a istakao je i da ne zna o kome Kusturica govori.

Emir Kusturica i Jugoslav Ćosić u emisiji – foto: Printskrin YouTube/N1

– Govorim o ovoj dvojici repera koji su zapravo postali užasno popularni zahvaljujući prostakluku koji se širi neviđenom brzinom, a on otprilike glasi: “Ona voli “bmw”, ona voli “audi”, ona voli dolare, ona voli evre, ona voli separee” – nastavio je Kusturica.

– U narodnoj muzici nije bilo tako prostih, zato što je bila Marina Tucaković koja je pesnik, za razliku od ovih – rekao je Kusta.

(Skandalozno.rs, Izvor: telegraf.rs)

Budite prvi sa komentarom na članku "Emir Kusturica: Jala i Buba su dvojica repera koji liče na mudžahedine, a koji su postali popularni zahvaljujući prostakluku koji šire"

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena.