Evo šta je Saša ĐORĐEVIĆ odgovorio na pitanje o susretu sa Anom BRNABIĆ

Selektor

foto: Tanjug

Selektor košarkaške reprezentacije Srbije Alekasandar Đorđević ni dan posle osvajanja srebrne medalje na Evrobasketu nije želeo da govori o susretu sa premijerkom Anom Brnabić neposredno po dodeli medalja.

Novinari su Đorđevića, uz čestitke na uspehu, pitali da objasni šta se zaista dogodilo pošto prvo nije želeo da se pozdravi sa predsednicom Vlade Srbije, da bi kasnije sa njom razgovarao.

Selektor Srbije je izbegao odgovor, rekavši samo:

[adsenseyu5]

Hvala na čestitkama“, posle čega je usledio aplauz prisutnih.

Taj prilog možete videti od 7:20 na snimku.

Podsetimo selektor košarkaške reprezentacije Srbije Aleksandar Đorđević nije se pozdravio sa premijerkom Srbije Anom Brnabić prilikom dodele medalja po završetku finala Evrobasketa.

[adsenseyu1]

Brnabić je prisustvovala finalnoj utakmici u Istanbulu u kojoj je Srbija poražena od Slovenije. Po završetku meča priređena je ceremonija dodela medalja. Svi košarkaši su se pozdravili sa Brnabićkom, ali je Đorđević posle dobijene medalje okrenuo glavu i otišao do igrača.

(Skandalozno.rs, Izvor: Kurir sport)

[adsenseyu2]

3 komentara na "Evo šta je Saša ĐORĐEVIĆ odgovorio na pitanje o susretu sa Anom BRNABIĆ"

  1. Ćekam da se pojavi dat komentar pre pola sata.

  2. Popularni “Sale” prilepio sebi debeli mrlju na gospodstvu i kulturi, to mu nije trebalo ni malo!

    • Slazem se,nije mu to trebalo. U stvari,trebalo je da pozdravi ne samo premijerku Srbije , vec i g.Cerara- premijera Slovenije.To bi bilo sasvim dovoljno i prilicilo bi trenutku.

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena.