General-pukovnik Leonid IVAŠOV objavio dokumente koji su šokirali svet! – VIDEO

Intervju

foto: printscreen

General-pukovnik Leonid Ivašov, nekadašnji načelnik Glavne Uprave za međunarodnu vojnu saradnju ministarstva odbrane Ruske Federacije, u svojoj najnovijoj knjizi “Izokrenuti svet. Tajne prošlosti – zagonetke onog što dolazi”, objavio je poverljive i strogo  strogo čuvane dokumente iz arhiva ministarstva odbrane Rusije i KGB SSSR. Ono što u njima piše zapanjilo je ceo svet!

Odmah posle završetka Drugog svetskog rata javile su se sumnje u zvaničnu verziju smrti nacističkog vođe Adolfa Hitlera, a odmah zatim  i brojne teorije o njegovoj sudbini.

Tokom vremena najpopularnija postala teza da je Hitler preživeo pad Berlina i režirao svoju smrt, da bi potom podmornicom pobegao u Južnu Ameriku, tačnije u Argentinu, gde je osnovao porodicu i nastavio da kontroliše takozvani Podzemni rajh, sve do svoje smrti 1984. godine.

                             

Nedavno se pojavila i vest da su argentinski arheolozi na privatnom imanju usred šume, 60 km od bilo kakve civilizacije i prvog grada pronašli Hitlerov grob.

CEO SVET ŠOKIRAN: Argentinski ARHEOLOZI na privatnom imanju, usred šume, pronašli grob Adolfa HITLERA! – VIDEO

Ovi navodi su naravno, teško proverljivi, iako se zna da je u Južnu Ameriku prebeglo više desetina hiljada nacista. Hitlerova sudbina i dalje ostaje jedna od tema kojom se bave konspirolozi, a svet je bukvalno ostao nem posle navoda Leonida Ivašova, čoveka koji je inače veoma poznat našoj javnosti.

[adsenseyu5]

Ivašov je nedavno gostovao  na jednoj ruskoj televiziji, gde je izneo zapanjujuće podatke  iz svoje nove knjige, za koje tvrdi da su istiniti i dokumentovani. On je otkrio da su nacisti ovladali tajnama prethodnih civilizacija, i da su pomoću njih osnovali Četvrti Rajh, i to pod zemljom na Antarktiku, u delu koji se naziva Zemlja kraljice Mod.

foto: printscreen YouTube

Ivašov kaže da je vrlo verovatno da je Hitler najpre pobegao u Argentinu, a da je posle prebačen na Antarktik, gde je stvorena nova nacistička država. On je naveo i da su svi pokušaju Sovjeta i Amerikanaca posle rata da pomoću podmornica i brodova pronađu naciste zaustavljeni nama nepoznatim mašinama i naoružanjem, sa vazduha i sa mora.

Da li je ovo DOKAZ o postojanju tajne tehnologije na zaleđenom kontinentu?! – VIDEO

Tvrdnje Leonida Ivašova, koji je sada predsednik moskovske Akademije za geopolitičke probleme, odudaraju od do sada iznetih teorija o sudbini Hitlera i Trećeg Rajha. Zato je najbolje da pogledajte video i prosudite sami.

[adsenseyu1]

O sudbini Adolfa Hitlera i nacističkom Rajhu na Antarktiku Ivašov govori od 23. minuta.

(Skandalozno.rs, Izvor: kurir.rs)

[adsenseyu2]

Budite prvi sa komentarom na članku "General-pukovnik Leonid IVAŠOV objavio dokumente koji su šokirali svet! – VIDEO"

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena.