Goran Vesić pozvao na TV duel: Neka Dragan Đilas izabere televiziju, termin i voditelja!

Intervju

Goran Vesić – foto: Tanjug/AP

Zamenik gradonačelnika Beograda Goran Vesić pozvao je Dragana Đilasa na TV duel, kako bi se “obračunali” povodom natpisa u medijima.

– Neka medijski tajkun Ðilas predloži televiziju sa nacionalnom pokrivenošću, termin i voditelja. Za mene je TV duel prilika da građane Srbije ponovo upoznam sa zloupotrebama koje je Ðilas vršio dok je bio na vlasti.

Biće to prilika i da građani Srbije saznaju kako se Ðilas obogatio dok je bio Tadićev direktor Narodne kancelarije, Koštuničin ministar i tajkunski gradonačelnik – naveo je Vesić.

Kaže i da je uveren da će duel biti šansa za Ðilasa da objasni kako je 2006. godine prijavio ženinu vilu na Dedinju, automobil iz 2007. godine i 70.000 evra ušteđevine a 2016. godine kada je otišao sa vlasti sam je prijavio da ima 24 miliona evra u nekretninama.

Vesić se, kaže, nada da je “Dragan Ðilas dovoljno hrabar da izađe na TV duel umesto što se krije iza saopštenja”.

Na svom Tviter nalogu Ðilas je ranije danas naveo da je uputio dopis javnom servisu u kojem je, kako kaže, taksativno nabrojao “sve laži u kojima je direktno pominjan”, a koje je Vesić izneo u subotu gostujući u jutarnjem programu RTS-a.

(Skandalozno.rs, Izvor: telegraf.rs)

Budite prvi sa komentarom na članku "Goran Vesić pozvao na TV duel: Neka Dragan Đilas izabere televiziju, termin i voditelja!"

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena.