Goran Vesić upitao Dragana Đilasa: Ko je poslao demonstrante pred moju zgradu da me vređaju, pale baklje i pozivaju na linč?

Intervju

Goran Vesić – foto: Tanjug/AP

Zamenik gradonačelnika Beograda Goran Vesić upitao je danas jednog od lidera Saveza za Srbiju Dragana Ðilasa – ko je u subotu, 14. septembra, oko 20 sati, poslao demonstrante pred zgradu u kojoj živi da ga vređaju, pale baklje i pozivaju na linč njega i njegove porodice.

– Da li on stoji iza toga pošto je on organizator tih demonstracija – zapitao je Vesić uz opasku da Ðilas stalno govori o tome kako ga ljudi vređaju zbog, kako kaže, istine koju govorimo o njemu.

– Pitam odakle im ideja da pošalju demonstrante ispred moje zgrade i da rade to što su radili, odnosno da pozivaju na linč mene i moje porodice, što se desilo 14. septembra, oko 20 sati – rekao je Vesić novinarima ispred Prvog osnovnog suda u Beogradu, gde je danas imao suđenje sa Ðilasom.

Kako je dodao, nijedan “Ðilasov mediji nije objavio vest o demonstrantima pred njegovom zgradom, već je to ostalo sakriveno, kao da nije ni desilo“.

(Skandalozno.rs, Izvor: Tanjug)

Budite prvi sa komentarom na članku "Goran Vesić upitao Dragana Đilasa: Ko je poslao demonstrante pred moju zgradu da me vređaju, pale baklje i pozivaju na linč?"

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena.