Haradinaj: Nećemo dozvoliti da unesu robu jer su građani Kosova uplašeni tim čudnim radnjama

Intervju

Ramuš Haradinaj – foto: Tanjug/AP/ Visar Kryeziu

Najava humanitarne krize na severu Kosova i Metohije predstavlja “improvizaciju” i u privremenim institucijama u Prištini su “svesni takvog plana i neće dozvoliti da se on ostvari”, ocenio je kosovski premijer Ramuš Haradinaj.

Haradinaj kaže da imaju dokaz o ovom scenariju, o ljudima koji su u to uključeni.

“Mi znamo da im je ciljano vreme četvrtak. Nećemo dozvoliti da propustimo bilo kakve proizvode jer su građani Kosova uplašeni tim čudnim radnjama. Ne usuđujemo se da ih pustimo ne zbog bilo kakve hrane, već zato što krijumčari mogu da nose narkotike i oružje, a mi to ne dozvoljavamo”, rekao je Haradinaj na konferenciji za novinare nakon sednice vlade.

On tvrdi da postoji tendencija da Prištinu prisile da zatvori oči pred švercom i trafikingom.

Haradinaj je najavio da neće biti povlačenja mera ida će centralne institucije ojačati vladavinu i zakon na severu Kosova i Metohije.

(Skandalozno.rs, Izvor: RTS)

1 komentar na "Haradinaj: Nećemo dozvoliti da unesu robu jer su građani Kosova uplašeni tim čudnim radnjama"

  1. Nepismeni haradinaj Koji je plus retadiran daje intervju Koji smeh. Upravo govori kako su oni tj siptari unosili oruzje da hranom. Drogu su istim putem iznosili u Evropi. Hranu je oporezovao da stopira doniranu hranu koju je donosio Francuski humanitarac Arno. Mi njihovu robu ne mozemo oporezovati jer Oni nista nI ne proizvode

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena.