HRABRA PLAMENKA BORILA SE ZA SVOJ GLAS DO KRAJA: Njeno mišljenje može dovesti do RASKOLA u SPS!

glas

Foto: Facebook

BEOGRAD – Sednica Glavnog odbora SPS održana je danas, ali svi su pričali samo o ovoj ženi! Plamenka Laćarac jedina je podigla ruku tokom glasanja protiv podrške kandidatu Aleksandru Vučiću!

Ona je navela da SPS treba da ima svog kandidata, a ovakva odluka čak može da dovede do raskola u partiji!

[adsenseyu5]

“Samo izražavam stav, verujem, velike većine članstva. U svemu do sada podržavam politiku predsednika stranke Ivice Dačića, i imamo poverenje u njegove političke odluke. Ali smatramo da je ovo pogrešno, da mi treba da budemo ono što jesmo, i da imamo svog kandidata. Mi smo socijalisti, ne mogu glasati ni za koga druga osim za svog sopstvenog kandidata”, kaže Laćarac.

Dodaje da veruje da je iza svega “dobra namera” Predsedništva SPS da budu na pobedničkoj strani.

[adsenseyu1]

“Ali, prošlost mi govori da kada se tako odlučivalo da je bilo na štetu partije. Isto tako predsednik Milošević je poručio da se glasa za Šešelja što je dovelo do velikog osipanja partije. I ovakva odluka će dovesti do raskola u partiji. Prosto sam glasala iz srca, nije protiv kandidature bilo koga, nego da mi ostanemo ono što jesmo”, navodi Laćarac.

Na pitanje “šta misle partijske kolege”, ona kaže da nema toliko kontakta sa njima.

“Iz malog sela sam, i znam kako običan narod razmišlja i čime je nezadovoljan. Svako glasanje će biti emotivno, i svako će glasati po svome.

[adsenseyu1]

Možemo pripadati partijama, i poštovati partijsku hijerarhiju, ali kada dođe do glasanja, to je krajnje neizvesno”, kaže Laćarac.

(Skandalozno.rs, Izvor: Kurir.rs)

[adsenseyu2]

Budite prvi sa komentarom na članku "HRABRA PLAMENKA BORILA SE ZA SVOJ GLAS DO KRAJA: Njeno mišljenje može dovesti do RASKOLA u SPS!"

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena.