Igor Simić: Po nezvaničnim informacijama, neki od uhapšenih Srba su teško pretučeni

Kosovo

Priština – foto: Wikipedia

Potpredsednik Srpske liste Igor Simić izjavio je da se četvorica Srba uhapšenih u Kosovskoj Mitrovici nalaze u pritvornom centru u Prištini i da je angažovan tim advokata koji će ih braniti.

Simić je za televiziju O2 rekao da će tim angažovanih advokata odmah otići u Prištinu i zahtevati da vide uhapšene Srbe.

Po nezvaničnim informacijama neki su teško pretučeni… Ali to su nezvanične informacije i najbolje je da sačekamo da vidimo šta će nam reći advokati“, kazao je Simić.

Hodža: Tužilaštvo za trojicu Srba traži pritvor do 30 dana

Kosovski tužilac Šalja Hodža zatražio je određivanje pritvora do 30 dana za trojicu Srba uhapšenih u Kosovskoj Mitrovici, koji se sumnjiče da su umešani u ubistvo srpskog političara Olivera Ivanovića.

Hodža je za portal „Kalčo“ rekao da su ranije danas pritvorena četvorica Srba i da je njima odmah određen pritvor od 48 sati, odnosno dok ne budu izvedeni pred istražnog sudiju.

„U međuvremenu smo se Osnovnom sudu u Prištini obratili zahtevom za određivanje pritvora do 30 dana za trojicu uhapšenih, osim četvrtog uhapšenog koji se tereti za ometanje policije u obavljanju službene dužnosti“, rekao je Hodža.

Vučić poslao poruku Rusiji: Srbija više nema poverenja u NATO

Ambasador Čepurin: Priština kao Napoleon dok se povlačio iz Rusije

(Skandalozno.rs, Izvor: rs.sputniknews.com)

Budite prvi sa komentarom na članku "Igor Simić: Po nezvaničnim informacijama, neki od uhapšenih Srba su teško pretučeni"

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena.