Ispovest: Evo kako sam se, uz pomoć meda i lekovitog bilja, izlečio od raka!

Ispovest

Iz bolnice sam otpušten u aprilu, a već od leta sam bio drugi čovek. Kada sam otišao na kontrolu u Zagreb, lekari nisu mogli da veruju da sam živ, a tek im ništa nije bilo jasno kada su videli rezultate – priseća se Ante Krešić kome su lekari dijagnostikovali rak pluća i prognozirali još svega par meseci života.

Anti Krešiću, bivšem predsedniku nadzornog odbora HT Eroneta i preduzetniku iz Čapljine, pre 13 godina lekari u Zagrebu dijagnostikovali su težak oblik karcinoma, rak pluća.

Međutim, on se uz pomoć meda i lekovitog bilja izlečio i danas živi sasvim normalnim životom.

[adsenseyu1]

Kada su ga sa teškom dijagnozom 2011. godine otpustili iz bolnice, pokušao je da pronađe spas u tradicionalnoj medicini.
Svakodnevno je uzimao lek koji je pravio od borovih iglica i meda, ali i druge pčelinje proizvode i lekovito bilje. Tvrdi da nije prošlo mnogo vremena kako je njegovo zdravlje počelo da se poboljšava.

Foto-ilustracija: SXC.hu/tinpalace

Od zloćudnog obolenja izlečio se zahvaljujući medu i lekovitom bilju. O tome svedoči i gomila medicinskih nalaza koje Krešić uvek rado pokazuje.

– Iz bolnice sam otpušten u aprilu, a već od leta sam bio drugi čovek. Kada sam za tih nekoliko meseci otišao na kontrolu u Zagreb, lekari nisu mogli da veruju da sam živ, a tek im ništa nije bilo jasno kada su videli rezultate – priseća se Krešić.

[adsenseyu1]

Lekari su mu rekli da nastavi i dalje sa svojim terapijama. Karcinom na plućima, zahvaljujući medu i lekovitom bilju ubrzo je nestao bez traga, a nalazi njegove krvne slike bile su kao da nikada nije imao zdravstvenih problema.

Foto-ilustracija: Foter/MyTudut

Zdrav i u punoj snazi, danas u mirnom hercegovačkom mestu Struge kod Čapljine bavi se pčelarstvom, a svoja iskustva deli sa ljudima iz celog sveta koji dolaze kod njega kako bi im pomogao.

– Dolaze ljudi koje je zadesila slična sudbina i ja im prepričavam kroz šta sam sve prošao i kako sam se izlečio. Moji recepti im pomažu i daju im nadu – kaže Krešić i smatra da je to sada njegova ljudska i svaka druga dužnost.

Pčele su danas Krešićeva velika ljubav. Pčelari sa oko 250 košnica koje drži u ekološkim predelima Hercegovine.

(telegraf.rs)

Budite prvi sa komentarom na članku "Ispovest: Evo kako sam se, uz pomoć meda i lekovitog bilja, izlečio od raka!"

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena.