Jovan MEMEDOVIĆ: Sina su mi tukli zbog nekakvog DUKSA!

Deca su otuđena od Prirode

foto: printscreen

“Moj sin navija za Zvezdu, ali nije huligan, nikada nije pravio incidente. Njih nekoliko napalo ga je dok je bio sasvim sam na ulici, i to samo zbog nekakvog duksa.”

Tako kaže novinar RTS Jovan Memedović.

On objašnjava da se njegov sin Uroš (17) kod kuće oporavlja od povreda koje je zadobio kada ga je grupa mladića napala u nedelju uveče nakon fudbalske utakmice Crvena zvezda – Partizan.

[adsenseyu5]

Memedović potvrđuje da se napad dogodio u Ulici Neznanog junaka, u blizini njihovog doma.

– Uroš se vraćao sa utakmice kući. Bio je sam, nije nosio dres Zvezde, već duks na kojem se vide inicijali DS (“Delije Sever”, navijači Zvezde, prim. nov.). Ja nisam ni znao da on taj duks ima, ali očigledno huligani prepoznaju takve stvari… Bio je sam, a napadača je bilo nekoliko. Nije mi rekao sve detalje napada pošto se ni sam ne seća svega – kaže Memedović.

Prema njegovim rečima, Uroš je zadobio lakše povrede glave, ali, s obzirom na to da su ga huligani zasuli udarcima sa više strana, otac je odlučio da ga odvede u Urgentni centar.

Pročitajte još i ovo:

Crna strana VEČITOG DERBIJA: Navijači pretukli sina Jovana MEMEDOVIĆA jer je nosio dres rivala?!

– Povrede nisu vidljive, ali smo za svaki slučaj odradili analize. On, inače, navija za Zvezdu, ali nije huligan, nikada nije pravio incidente. Ne mogu da kažem da sam iznenađen što se tako nešto dogodilo – objašnjava novinar javnog servisa.

Sumnja se da su za napad na Memedovićevog sina u blizini stadiona “Rajko Mitić” odgovorni huligani iz suparničkog, „grobarskog“ tabora.

Policija intenzivno traga za napadačima zbog prebijanja maloletnika.

[adsenseyu1]

Jedan od mirnijih derbija

Nedeljni 153. večiti derbi bio je jedan od mirnijih. Prema podacima koje su lekari klinike “Anlave” izneli u javnosti, povređena su svega petorica navijača u međusobnim okršajima pre i posle meča na “Marakani”. Neki od ranijih derbija bili su značajno krvaviji, a kroz istoriju dešavalo se i da na stadionima bude i žrtava nakon mečeva Zvezde i Partizana.

(Skandalozno.rs, Izvor: blic.rs)

[adsenseyu2]

Budite prvi sa komentarom na članku "Jovan MEMEDOVIĆ: Sina su mi tukli zbog nekakvog DUKSA!"

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena.