Kompletan LJUBAVNI horoskop za mesec MAJ 2015. godine (U VEZI /SLOBODNI)

ljubav

Pročitajte šta vas očekuje u mesecu koji nam je pred vratima.

OVAN

Ako ste u vezi:

Standardno dobar mesec, naročito za one koji su u dužim vezama i spremni su da vezu polako ali sigurno podižu na neki viši nivo. Sklapanje braka, planiranje braka, porodice – divan period za ove aktivnosti. Sve što radite, radite početkom meseca pošto kraj meseca donosi manje probleme u komunikaciji sa partnerima, ali i članovima porodice, prijateljima, što je sve posledica retrogradnog Merkura, i čije efekte ćemo osećati tokom kraja meseca i početkom sledećeg. Ne budite razdražljivi, ne nervirajte se, ne ulazite u diskusije oko stvari u koje niste 100% ubeđeni. Sve probleme koje imate rešavajte razumom, tolerancijom, popuštanjem, a nikako ne svađom, povišenim tonom ili bilo kojom primitivnom metodom. Možda smo i previše naglasili ovaj poslednji period maja, mesec će biti lep za zaljubljene, ljubav će da cveta, eto, samo se pripazite kraja meseca i sve će biti savršeno, obećavamo!

Ako ste slobodni:

Ako vam se pruži šansa, i upoznate neku zanimljivu osobu, najbolji period za “približavanje” je prva polovina meseca, pošto će tada vaše komunikativne sposobnosit biti na vrhuncu moći. Merkur u Blizancima će vam pomoći da raširite krila i da poletite u ljubavne zagrljaje. Druga polovina meseca manje aktivna od prve, pa još jednom preporučujemo da idete na sve ili ništa ako ste bacili oko na nekoga. Ako imate izbor, odlično, izaberite osobe rođene u znaku Device, Škorpije, Jarca i eventualno Vodolije, pošto bi Ovnovi sa njima u ovome periodu mogle da započnu ozbiljnu vezu, vezu punu razumevanja i međusobnog dopunjavanja.

[adsenseyu4]

BIK

Ako ste u vezi:

Generalno, zaljubljeni Bikovi će da uživaju tokom ovog divnog meseca! Oni koji su u “svežim” vezama, dakle vezama koje su započele u poslednjih 3-5 meseci, mogu da dožive (i prežive) iznenadni flert sa osobom koju do sada nisu poznavali. Moguće je da vam se neko novi svidi, da vaša veza malo stagnira, pa ako se to desi dobro razmislite zašto je do toga došlo, šta vam u to sadašnjoj vezi ne odgovara pa morate da tražite nešto novo. Dobro se zapitajte da li je vaš partner ono o čemu ste maštali, i ako shvatite da nije – bolje prekinite vezu nego da mučite i partnera i vas!
Oni koji su u stabilnijim i dužim vezama mogu da se opuste tokom Maja. Venera tokom meseca ulazi u znak Raka, što će doneti mnogo nežnosti naročito muškarcima Bikovima, ali ni dame neće ostati nezahvaćene ovim fenomenom. Jupiter je taj koji će da vas čuva, da unosi sreću i osveženja u vašu vezu!
Mogući su manji konflikti krajem meseca. Ništa posebno, ništa što treba da vas zabrine i što se do sada nije dešavalo. Kakve su to veze bez malih čarki, bez nesuglasica :) Uživajte.

Ako ste slobodni:

Slobodni Bikovi ovaj mesec i neće imati puno sreće. Ali, glavu gore, loš period dođe i onda prođe.Tako će i ovaj. Ako imate nekoga sa kim biste voleli da se zbližite, da budete u vezi, izbegavajte poslednjih 10-ak dana za bilo kakve kombinacije i varijacije, pošto možete da uništite stvar za sva vremena. Dakle, nikakvo udvaranje tokom ovog perioda. Ako vam se i desi neko poznanstvo, desiće se tokom prve polovine meseca, ali to že biti samo prolazna epizoda u vašem životu, nešto čega se ve sledeće godine nećete ni sećati. Najbolje bi bilo da se u tom periodu posvetite samo sebi, pa kada prođe tih 10 dana radite šta god želite. Možda je ovo najbolji mesec da se posvetite vašim poslovnim obavezama, da povedete malo računa o kondiciji, zdravlju, svom izgledu. Ljubav, nju ćemo da tražimo već od toplog juna!

BLIZANCI

Ako ste u vezi:

Možda malo teži mesec, ali glavu gore, mi smo tu da vam pomognemo da ga pregurate na najbolji način. Ono čega treba da se pripazite ovaj mesec je nedostatak komunikacije ili loša komunikacija. Imate li nešto važno da saopštite partneru? Imate li neku zamerku? Niste ispoštovali neko obećanje, dogovor? Ne sviđa vam se neki partnerov predlog, za bilo šta? Ako se desi bilo šta od navedenog, pripazite na koji nači ćete to saopštiti partneru. Birajte reči, birajte i vreme kada ćete nešto da kažete, ako je to ikako moguće. Ne dozvolite sebi da upadnete u vatru, da se posvađate oko bilo čega, nekada nešto i prećutite, uradite ono što ne biste inače uradili, samo da sačuvate mir u kući. Ne dozvolite da dođe do bilo kakvih nesuglasica oko finansija, planova, prijatelja i naročito porodice. Nervira vas neko od partnerovih prijatelja ili iz porodice? Ništa, prećutite to i držite u sebi, bar do kraja maja. Važno je da se u svakom trenutku prisetite da je ovaj period relativno opasan, da od sitnice možete da napravite veliki problem. Popuštanje, tolerancija, mirni razgovori su lek koji treba da uzmete…
Ako planirate korak napred u vašoj vezi, šta god to značilo, preskočite ovaj mesec.

Ako ste slobodni:

Za razliku od onih koji su već u vezama, vama će zasijati Sunce tokom maja. Imaćete, naročito u prvih 20-ak dana meseca sve predispozicije da status iz “slobodan Blizanac” zamenite sa “Blizanac u vezi”. Jako zanimljivi aspekti, dok će zauzetima komunikacija biti veliki problem, vama će ovo biti prednost, a uz Veneru u znaku Raka velike su šanse da na nekim intimnijim mestima upoznate ljubav svog života. Mesta na kojima neće biti previše ljudi, mesta na kojima ćete na miru moći da razgovarate su predodređena za vas. Znači, ovaj mesec zaboravite klubove sa glasnom muzikom, radije izađite u restoran ili na neke kućne sedeljke i krenite u lov! Ako naiđete na partnera iz znaka Device ili Raka – ljubav zagarantovana!

[adsenseyu4]

RAK

Ako ste u vezi:

Ovaj mesec biste mogli da budete ljubavni terapeuti. Da li vaš partner ima nekih problema? Nešto muči, tišti partnera, zbog nečega je partner nezadovoljan ili tužan? Na vama je prvo da prepoznate da je i kod vas ovo slučaj, pa tek onda da pomognete partneru. Vi ste kamen, oslonac ili temeljac nebitno, u svakom slčaju ste osoba koja najbrže i na najbolji način može da pomogne! Popričajte o svemu što partnera muči, da li je to problem na poslu, međuljudski odnosi, stres, zdravstveni problemi.. na vama je da pronađete način kako da se taj problem umanji ili skroz eliminiše, partner trenutno nije u mogućnosti sam da se reši kamena koji mu je natovaren na leđa. Kada se partner rastereti, a to bi moralo da se desi u prvoj polovini meseca, onda ide ono što ste zaslužili kao nagradu – Venera u vašem znaku! A to znači samo tri stvari – ljubav, ljubav i ljubav. Uživate, volite, budite podrška i za uzvrat ćete dobiti ljubav koju i zaslužujete!

Ako ste slobodni:

Ako ste Rak slobodnjak, iskoristite odličan period koji će trajati dok Venera bude prolazila kroz znak Raka. Plenićete nečim iznutra bićete jako privlačni za suprotan pol. Ne oklevajte da upoznate nove ljude, priđite onima koji vam se sviđaju, ali najveću šansu za upoznavanje imate preko prijatelja (poznanika, rodbine). Najverovatnije ćete videti osobu koja će vam se na prvi pogled svideti, a ta osoba je u dobrim osobama sa vama bliskom osobom, pa onda nastojte da spontano zakažete upoznavanje, a kada se upoznate upotrebite svoj šarm. I ne zaboravite, Venera je uz vas, budite sigurni u sebe, bez stida i napetosti!

LAV

Ako ste u vezi:

Tokom meseca će vam se više puta promuvati kroz glavu pitanje “da li je sve u redu sa nama?”, Više puta ćete pomisliti da se nešto pokvarilo, da nije sve u najboljem redu u vašoj vezi, da partner od vas krije nešto, da sa nečim nije zadovoljan… Ali to nije u pitanju ovaj put!
Sa vama je sve u redu, ali je moguće da padnete pod uticaj retrogradnog Merkura u blizancima koji će da donese probleme u komunikaciji, moguće nepotrebne rasprave, svađe bez ikakvih razloga. Toga svakako treba da se čuvate, budite tolerantni, slušajte i osluškujte partnera, popustite kada god je to potrebno, i na kraju će sve proži i nastaviti onako kako je do sada i bilo, znači dobro!Oni koji imaju stabilne i dugotrajne veze, a “sa strane” imaju i treću osobu, nebitno da li je u pitanju neka tajna veza, flert ili samo želja za nekom drugom osobom, ovaj mesec treba dobro da se pripaze inače bi mogli da ostanu bez svega što imaju. Čuvajte se, naročito u poslednjih 10 dana meseca, inače ćete biti otkriveni, a to vam nikako nije potrebno. Usput, zapitajte se čemu potreba za nečim drugim, sa čime to niste zadovoljni trenutno!

Ako ste slobodni:

Da li se oko vas vrzma neka osoba iz znaka ili podznaka Ovna, Lava ili Škorpije? Ako je odgovor “da” onda znajte da bi to moglo da bude to. Ovaj mesec je kao stvoren za početak deljenja emocija sa tim osobama, pa prva stvar koju treba da pitate interesantne osobe prilikom upoznavanja bi trebalo da bude “šta si u horoskopu”! Najbolji period za upoznavanje, za komunikaciju je prvih 20-ak dana meseca, kasnije bi retrogradnost Merkura u blizancima mogla malo da smanji vaše komunikativne sposobnosti, zato se od prvog dana meseca aktivirajte i iskoristite lepo vreme i povoljan položaj zvezda i sazvežđa! Pripazite se dobro zauzetih osoba, neke od njih bi vas mogle jako brzo zagrejati, i još brže ohladiti, a to vam u ovom trenutku nikako nije potrebno. Ako već i dođe do toga, budite pametni i shvatite to samo kao prolaznu avanturu, ni u kom slučaju kao nešto ozbiljnije!

DEVICA

Ako ste u vezi:

U periodu smo kada Venera zrači iz znaka Raka, pa bi generalno svima, a tako i vama ljubavni planovi mogli biti ispunjeni. Volećete i bićete voljeni, ali tokom meseca biste mogli da imate neke razmirice kako sa partnerom tako i sa vašom ili partnerovom porodicom, a što bi moglo da dovede i do većih nesuglasica sa emotivnim partnerom. Ne dozvolite da se niko ni na koji način upleće u vašu vezu, porodica i prijatelji bi mogli da budu taj faktor tokom maja, a sve bi moglo da počne od najsitnijeg nesporazuma sa partnerom u vezi njih, što bi sa sobom povuklo neke neraščišćene nesporazume iz prošlosti. Da biste jednom za uvek bili mirni, potrebno je da razumno porazgovarate i rešite sve probleme koje ste vremenom stavili ispod prekrivača, da jednom za sva vremena rešite te nesporazume koji mogu da se aktiviraju prilikom svake manje svađice i prepirke. Ako imate grešne misli prema osobi sa kojom blisko sarađujete, radite, pazite dobro da ne budete uhvaćeni, da vam partner nekako ne uđe u mozak i ne pročita te misli. Retrogradni Merkur bi mogao da vas natera da se izletite pred partnerom o toj famoznoj osobi, a partner bi u svojoj glavi svašta mogao da iskombinuje. Nekada je jezik za zubima recept za mirnu i stabilnu vezu!

Ako ste slobodni:

Tokom druge polovine meseca Mars u znaku Blizanaca bi mogao pozitivno da utiče na vaše samopouzdanje, ali prvenstveno na neku energiju koju širite svojom pojavom. Bićete blagi, nasmejani, pozitivni, i to je ono što bi moglo da privuče osobe suprotnog pola ka vama. Slagaćete se dobro sa osobama iz znaka Lava, Strelca i Ovna, na njih ćete imati najveći uticaj, ali i drugi će osetiti tu energiju koju ćete da širite. Što više se krećite na mestima gde ima više ljudi, postarajte se da vas primete i dobićete svoju šansu, a na vama je da je iskoristite. Ako budete imali priliku da birate sa kim ćete da komunicirate, da se družite, gledajte da to budu osobe sličnog starosnog doba kao vi, nikako ne ulazite u veze sa dosta mlađim osobama od sebe, to je kombinacija koja u ovom trenutku nikako ne može dugotrajno da opstane. Napomenimo još uticaj Venere na vas… ljubav je tu, odmah iza ugla, idite ka njoj!

VAGA

Ako ste u vezi:

Možda malo lošiji period dolazi, pa treba da se spremite da ga pregurate na najbolji mogući način, sa što manje nerviranja i stresa. Tokom meseca, a naročito u poslednjih 10-ak dana postoje šanse za obostranim izlivima ljubomore, kako “u lice” tako i ono opasnije “u sebi”. Dakle može se desiti da partner posumnja u vas, u vašu odanost, ali isto tako i vi u partnerovu. Naravno, bolje bi bilo da je ovo drugo slučaj, da vi sumnjate u partnera, pošto biste već krajem meseca mogli da ohladite glavu i da shvatite da su ljubomorisanja bila bez razloga, da je sve iskonstruisano u vašoj glavi. Postoji mogućnost da se pojave i nesporazumi zbog običnih, svakodnevnih životnih sitnica, na vama je da iskontrolišete te situacije, i da se sve završi samo na par razmenjenih rečenica. Pripazite se da ne napravite scene, svađe, dok ste u društvu, to bi moglo da ostavi dubok ožiljak u vašim odnosima. Dakle, ako vidite da dan nije počeo dobro, radije ostanite kod kuće u vaša četiri zida!

Ako ste slobodni:

Venera, planeta ljubavi, je ovaj mesec uz vas i pomoći će vam koliko god je to moguće da nekoga osvojite. A to bi, pošto se Venera smestila u kući posla, veoma moguće da će se desiti na poslu, školi, fakultetu, u zavisnosti od toga gde provodite najviše vremena. Ako ne uspete na poslu, onda ćete priliku pronaći na nekom javnom mestu. Dakle, gde god ima više ljudi, tu vrebajte svoju šansu. Moguće je da ćete upoznati baš onakvu osobu o kojoj ste sanjali. A snovi se često ostvaruju, verujte nam! Ispostavili se da ste upoznali Škorpiju, Strelca ili Ovna, onda stvarno imate velike šanse za jedno duuugo ljubavno iskustvo. Ovaj mesec se manite upoznavanja preko socijalnih mreža, interneta… potrebno je da se krećete među ljudima, da biste bili primećeni!

ŠKORPIJA

Ako ste u vezi:

Tokom ovoga (delom i narednog) meseca, postoji šansa da vašem partneru neko zapadne za oko, što bi mogao da bude “negativan” uticaj Venere u znaku Raka. Ako ćemo čisto astrološki, tu je i kontra od strane Jupitera u znaku Lava koja će vašu ljubav da štiti, ali ipak… sve zavisi od vas. Dakle postoji velika šansa da neko iz bliskog okruženja vašeg partnera (posao, škola, komšiluk…) ostavi bolji utisak na partnera od vas, taj ili ta će biti ili duhovitiji, komunikativniji, smireniji… izazovniji u nekom pogledu i vaš partner bi mogao da se zapita zašto i vi ne posedujete takvu osobinu. Naravno Jupiter će da se izbori za vas, ali tokom narednog perioda dajte sve od sebe da proradite na vašoj vezi, nebitno da li ste tek ušli u nju ili slavite i zlatne godišnjice braka. Zašto da bilo ko bude naizgled bolji od vas, kada to definitivno nije. Zato, otvorite vrata svoje duše i pustite da iz nje izađe sve ono što bi vašeg partnera opet opčinilo i dokazalo mu da ste vi najbolji u svakom pogledu. Ne možemo da savetujemo ništa specifično, ali se setite stvari koje ste ranije redovno radili, a sada retko… ponovite nešto što ste radili ranije a što je partner voleo i odbrana od neprijatelja je zagarantovana. Oni koji su tek ušli u vezu… pa vi imate pravi arsenal oružja sa kojim možete da se odbranite, pokažite ko ste i šta ste, i odbranite partnera na najlepši mogući način!

Ako ste slobodni:

Ovaj mesec bi mogao da bude mesec neuspeha. Mesec tokom koga bi osoba koja vam se svidi mogla jednostavno da vas “oduva” tako što će svoje srce dati nekom drugom, a na vas neće ni pažnju obratiti. Da se ne biste totalno razočarali u ljubav, da ne biste upali u depresiju, ovaj mesec proradite na sebi a druge osobe će svoje vreme dobiti, ali u nekom drugom trenutku. Možda već početkom sledećeg meseca. Dok ste još slobodni, izlazite, ludujte, ali i odmarajte se, pročitajte neko zanimljivo štivo, obrazujte se. Biće trenutaka u budućnosti kada ćete zažaliti za svojom slobodom. Dakle, ovaj mesec ništa lepo na vidiku, ako se nešto i desi moguće je da vam uskoro sledi razočaranje, pa zato… držite se sebe, i ne dajte se nikome do leta!

STRELAC

Ako ste u vezi:

Mogući su depresivni trenuci tokom meseca, koji će vam samo dokazati da je vaša veza prava. Ili da nije? Imaćete trenutaka kada ćete hteti samo da se povučete u sebe i nakratko zaćutite. Pravi položen ispit vaše veze je trenutak kada i vi i partner ćutite, a jedno drugom čitate misli i tako komunicirate. Prvih 10-ak dana meseca će Mark u Biku da vam pravi probleme u komunikaciji, moguće su nesuglasice oko svakodnevnih problema, moguće su manje svađe, ali ništa što svi parovi redovno ne proživljavaju zajedno. Izborite se sa svojom depresijom, ako vam je lakše da nešto što vas muči pregurate sami, tako i uradite, a ako će vam pomoći topla reč i razgovor, otvorite se, izbacite svoje probleme iz sebe.
Krajem meseca se pripazite većih sukoba sa partnerom, moguće su rasprave oko porodice, prijatelja, dajte sve od sebe da vatru ugasite, pređite preko nekih svojih principa i reči radi mira u kući. Partneru prija da zna da se uvek možete osloniti na njega, pa to i uradite, prava ljubav je tu, i u dobru i u zlu!

Ako ste slobodni:

Zbog Marsa u znaku Bika, tokom meseca komunikacija sa orkuženjem i neće baš biti sjajna, krajem meseca tu se pridružuje i retrogradni Merkur, pa je savet za lov jednostavan – ne idite previše “među ljude”, na javna mesta, na mesta gde su velike gužve. Vama je ovaj mesec suđeno muvanje preko modernih tehnologija, socijalne mreže i raznorazni chat programi su definitivno ono čemu treba da se okrenete kada budete lovili potencijalnog partnera. I to je mesto na kome biste mogli da imate uspeha, kao što većina ljudi danas i ima, znate i sami da se sve veći broj parova upozna preko FB-a i sličnih mesta za online okupljanje. Izbegavajte flertove i druženja sa osobama koje su u vezi, ili ne daj Bože u braku, to bi mogla da bude katastrofa na vašem emotivnom planu, a to vam pored svega, stvarno nije potrebno!

JARAC

Ako ste u vezi:

Ako uhvatite sebe da žalite za nekom vrstom slobode, ne brinite, to se svima dešavam a i vama Saturn pravi opoziciju sa Merkurom, pa se zato osećate kao zavezani, i možda nekada malo i zavidite onima koji imaju veću slobodu od vas. Uhvati li vas taj osećaj, gledajte da ne pominjete to partneru, već da pod nekim izgovorima nađete vreme za sebe, za svojih 5 minuta slobode. Ako biste o tome popričali sa partnerom moglo bi da dođe do nesporazuma, da budete pogrešno shvaćeni, što bi vodilo zahlađenju u vezi, a to je nešto što vam definitivno nije potrebno u ovom trenutku. Drugom polovinom meseca, primetićete kako vam partner poklanja više pažnje, pored ljubavi tu su prste upleli Sunce i Mars svojom energijom, pa šta da kažemo sem da uživajte u ljubavi, ali je isto tako i vratite! Moguće je da neko pokuša da flertuje sa vama, shvatite to samo kao zabavu, ne ništa ozbiljnije!

Ako ste slobodni:

Obratite pažnju na osobe za koje znate da su u poslednje vreme izašli iz neke veze. Moguće je da biste baš vi mogli da budete rame za plakanje toj osobi, da joj pružite utehu koja joj je baš potrebna, a samim tim da ta osoba bi mogla shvati da nije na gubitku, već naprotiv da je na dobitku pošto je pronašla vas! Imate veće šanse i sa osobama rođenim u znaku Blizanca, Raka i Lava, a velike su šanse da ćete u vezu ući posle kratkotrajnog prijateljstva. Dakle, maj je mesec tokom koga najveće šanse imate sa osobama koje poznajete, a koje ste do sada gledali drugim očima. Ili su oni gledali vas. Period koji je najpovoljniji za razmenu emocija je od 10. maja pa na dalje. Iskoristite ga na najbolji način!

VODOLIJA

Ako ste u vezi:

Kao što već rekosmo, ovaj mesec je odličan za porodicu i prijatelje, mesec je odličan za međuljudske odnose, pa ćete sa partnerom provesti jedan jako miran i lep mesec. Ako ste imali bilo kakvih problema u prethodnom periodu, sada je došlo vreme da se stabilizuju odnosi, a ako imate bilo kakvih nerazrešenih nesporazuma, bilo šta nedorečeno, ovaj mesec možete sve to da rešite, za sva vremena. Da ne bude sve savršeno potrudiće se Mars koji će tokom prvih 10-ak dana da baca varnice među vas, ali to će samo da vas zabavi, pošto će vaša ljubav biti jača nego ikada, i Marsova negativna energija neće moći ni da vas dotakne. Sve probleme ćete rešiti sa osmehom na licu. Družite se sa zajedničkim prijateljima, upoznajte nove ljude, lako možete steći nove, prave prijatelje. Komunikacija će vam ovaj mesec biti na najvišem mogućem nivou, pa to iskoristite na najbolji način. Dobro bi bilo da počnete da razmišljate o letovanju, sedite ili lezite, pogledajte ponudu, pronađite idealno mesto za vas. Uživajte, maj je vaš mesec!

Ako ste slobodni:

Dobar period za slobodne Vodolije, ceo mesec kao stvoren za početak nekog novog prijateljstva, leptiriće u stomaku, ruku u ruci… Vrlo je moguće da sa nekim krenete u ozbiljnije upoznavanje nekim malim sitnim razgovorima, prepiskama, tako da ako dobijete sms, mail, poruku na društvenoj mreži, možda je baš to ono što vam je suđeno, pripazite šta i kako odgovarate, kako pišete, dajte svoj maksimum da uz pomoć tih nekoliko reči ili rečenica oduševite osobu sa druge strane. Tokom ovog meseca, ako budete imali priliku za izlaske sa potencijalnim partnerom, gledajte da to budu intimnija mesta, sa što je manje moguće ljudi, sa što je manje moguće buke. Čuvajte se iskušenja bilo koje vrste, ne ulazite ni u kakve flertove sa osobama koje vam nisu interesantne, ne dozvolite da vas Saturn koji deluje iz opozicije ubaci u iskušenje, pa da uradite nešto što nikako ne biste hteli. Bolje još neko vreme biti sam, nego u lošoj i nezdravoj vezi!

RIBE

Ako ste u vezi:

Mesec tokom koga biste mogli da priznate neke greške koje ste napravili sada ili u prošlosti, a koje bi partner bez problema mogao da prihvati i da vam ih oprosti. Iskoristite period boravka Venere u Raku, period ljubavi, pa ako imate nešto zbog čega se kajete, sa čim teško živite, podelite to sa partnerom i završite sa tajnama jednom za sva vremena. Ko živi taj i greši, a priznanjem greške, valjda se pola prašta!
Ako ste bili mirni, dobri i verni onda ste mirni, i nema potrebe da koristite ovaj period za iskupljenje. Mesec je dobar, pod uticajem ste Venere, tako da imati gotovo savršenu atmosferu u vezi, sa partnerom ćete provoditi samo lepe trenutke. Gledajte da uradite nešto što do sada i niste toliko praktikovali, unesite neke svežine u vašu vezu, partner će sa tim novinama biti oduševljen. Planirajte što više izlazaka, šetnji, provoda u prirodi, lepo je vreme, još lepši je vaš odnos, uživajte tokom maja!

Ako ste slobodni:

Moguće je da upoznate jako zanimljivu osobu tokom nekog putovanja, da li je to odlazak van vašeg mesta, ili samo vožnja u gradskom prevozu, autobusu… vreme će pokazati, ali tokom tog putovanja upoznaćete nekoga na koga nećete ostaviti baš najbolji prvi utisak! Vreme je tu da radi za vas i taj utisak bi mogao vremenom da se promeni, ali samo pod uslovom da vi ne budete napadni, da ne pokazujete da vam je do te osobe stalo, već da se normalno ponašate dok ne vidite da je ta osoba postala zagrejana za vas. E onda već možete da stupate u akciju. Generalno, pokušajte da u kontaktu sa zanimljivim osobama delujete što više “hladno”, možda je to u ovom trenutku najbolji način da nekoga privučete, umesto da ga odbijete od vas. I vas obasjava Venerina energija, pa baš zato pokušajte da se drugi lome oko vas, a ne vi oko njih! Nije nemoguće da započnete flert sa osobom koja je u vezi, udata, čak i u dugom braku, to bi moglo da bude jako zanimljivo iskustvo, ali ako se i to desi, budite hladni… koliko god možete.

(mesecni horoskop)

Budite prvi sa komentarom na članku "Kompletan LJUBAVNI horoskop za mesec MAJ 2015. godine (U VEZI /SLOBODNI)"

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena.