Kriminolog Zlatko Nikolić: Ubica Jelene KRSMANOVIĆ je neko ko je NATPROSEČNO INTELIGENTAN!

Ubijena pevačica

foto: Facebook/Jelena Jeca Krsmanovic

Činjenica da policija više od dve nedelje ne može da uđe u trag ubici pevačice Jelene Krsmanović, prema rečima kriminologa Zlatka Nikolića znači da je posredi neko ko je natprosečno inteligentan.

Uprkos očekivanju javnosti da će ovaj slučaj biti brzo rešen, 15 dana kasnije ne postoji – barem ne zvanično – ni uži krug osumnjičenih.

Iako su skoro odbačene aluzije da bi ubica mogao biti neki Jelenin fan, policija još manje ima dokaza protiv nekoga iz Jeleninog najbližeg okruženja.

Kriminolog Zlatko Nikolić za “Telegraf” kaže da je razlog tome to što je u pitanju psihopatska struktura ubice.

– On je sigurno od prosečne do natprosečne inteligencije, s obzirom da je ubistvo očigledno vrlo pažljivo isplanirano. Ipak, naša policija neće odustati, jer posedujemo vrlo upornu kategoriju inspektora.

[adsenseyu4][adsenseyu4]

Nesrećne žene više nema, pa ništa ne menja to da li će ubica biti uhvaćen danas ili sutra, ali će se to svakako dogoditi uskoro – bolje je da istraga potraje, nego da bude optužen neko ko je nevin – napominje Nikolić.

Komentarišući nagađanja da je ubica Jelenu “upoznao” preko Fejsbuka, koja su počela onda kad su se u javnosti pojavili navodi da je Jeleni neko pretio preko ove društvene mreže, Nikolić kaže da ovo ubistvo ipak više “liči” na nekoga iz Jeleninog okruženja.

– Videćemo da li je ubica imao pomagača, za šta, trenutno, ima indicija. Takođe je vrlo verovatno da je Jelena ubijena na nekom drugom mestu, a onda bačena u kanal, jer koliko god ubica bio inteligentan ili perfekcionista, nikada ne bi mogao da spreči da na mestu ubistva ne ostane ama baš nikakav trag.

Mesto ubistva uglavnom podrazumeva borbu sa žrtvom, a u toj situaciji niko ne može da kontroliše gde i kakvi tragovi ostaju, pa ni da ih uništi naknadno – objašnjava Nikolić, dovodeći u sumnju i poziv koji je Jelena navodno uputila majci za vreme trčanja, aludirajući na to da je njen broj mogao da okrene i ubica.

(telegraf.rs)

Budite prvi sa komentarom na članku "Kriminolog Zlatko Nikolić: Ubica Jelene KRSMANOVIĆ je neko ko je NATPROSEČNO INTELIGENTAN!"

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena.