Krvavi datum: Kako je BROJ 22 povezan sa NAJVEĆIM UŽASIMA?

Ilustracija

foto-ilustracija: pixabay.com

Određen broj teoretičara i numerologa smatra da su otkrili jeziv patern koji teroristi koriste prilikom planiranja svojih najkrvavijih napada.

Mračna teorija otkrivena je samo dan nakon stravičnog napada bombaša samoubice Salmana Abedija (22) na arenu u Mančesteru tokom koncerta Arijane Grande, za koji je odgovornost preuzela Islamska država, a u kojem su život izgubile 22 osobe dok ih je 59 povređeno.

[adsenseyu5]

Sada mnogi predviđaju, ukoliko je verovati zlokobnom obrascu, da će se sledeći teroristički napad desiti za nekoliko nedelja, odnosno 22. jula.

Razlog za strepnju zbog baš ovog datuma je u tome što se isti broj pojavljuje i u prethodnim terorističkim napadima.

Pročitajte još i ovo:

Ima neka TAJNA VEZA: Numerologija kućnog broja otkriva ENERGIJU koja nas okružuje

Naime, teroristički napad na Vestminster u Londonu desio je 22. marta ove godine, napad na Minhen 22. jula 2016, napad na Brisel 22. marta 2016, ubistvo Lija Rigbija 22. maja 2013, napad u Norveškoj od strane Andreasa Beringa Brejvika 22. jula 2011.

Ova teorija oberučke je prihvaćena od strane korisnika društvenih mreža i naširoko je deljena i komentarisana.

[adsenseyu1]

Međutim, ima i onih koji teoriju osporavaju i smatraju je za čistu teoriju zavere budući da su se napadi na plažu u Tunisu desili 26. juna 2015, a na Pariz 13. novembra 2015.

I dok još nema zvanične istrage niti potvrde o povezanosti broja 22 sa terorističkim napadima, neki navodi iz Starog zaveta sugerišu da ovaj broj označava haos i raspadanje.

(Skandalozno.rs, Izvor: kurir.rs/Miror)

[adsenseyu2]

Budite prvi sa komentarom na članku "Krvavi datum: Kako je BROJ 22 povezan sa NAJVEĆIM UŽASIMA?"

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena.