Marko Nicović: Jelenu Marjanović je ubio MOĆNIK koji ju je lansirao u zvezde!

Ubistvo

foto: Facebook/Jelena Jeca Krsmanovic

Pevačicu Jelenu Marjanović (33) ubio je sponzor kada je odlučila da ga napusti, tvrdi advokat Marko Nicović, član svetske Agencije šefova policije i nekadašnji načelnik beogradske policije.

On je za Alo rekao da je je Jelenu ubio “sponzor koji ju je lansirao u zvezde“, te da je motiv koristoljublje.

– Taj čovek je organizovao njenu likvidaciju, ali je otišao predaleko. On je moćan i kada je ona odlučila da ga otkači, naručio je njeno ubistvo i finansriao ga jer je bila njegova zlatna koka. Zbog toga naručioca treba tražiti u miljeu čiji su članovi moćni i imaju uticaj na ljude iz estrade – smatra Nicović navodeći da policija treba da nastavi istragu.

On ističe da njen suprug i njegova porodica nisu imali interes da je ubiju jer im je donosila novac u kuću.

– Pretpostavljam da je Jelenin muž znao za tog čoveka, ali da je ćutao o tome. Taj čovek je finansirao Jeleninu karijeru, a on je prećutno pristao na to. On jste kompozitor i radio je hitove za poznate pevače, ali ipak je ona kasnije donosila više novca u kuću – naglašava nekadašnji inspektor za krvne i seksualne delikte u beogradskoj policiji.

Nicović ne veruje da Zoran Marjanović umešan u zločin, iako se deset meseci nalazi u pritvoru.

– Nije mi jasno zbog čega je uhapšen godinu i po kasnije, a ne odmah. Prema onome što znam kao osoba koja je dugo radila taj posao, zaključujem da je Jelenin suprug uhapšen samo na osnovu izjave nekih svedoka, a da materijalnih dokaza nema – kategoričan je Nicović.

On dodaje da Marjanović ćuti o svemu, jer mu tako odgovara.

– Jelenin muž veruje da će biti oslobođen. Njegova porodica je takođe ćutala zbog koristi -ubeđen je bivši čovek beogradske policije.

Podsetimo, Jelena Marjanović je ubijena 2. aprila 2016. godine, a njen leš je pronađen dan kasnije u kanalu na nasipu Crvenka u Borči.

(Skandalozno.rs, Izvor: kurir.rs/alo.rs)

1 komentar na "Marko Nicović: Jelenu Marjanović je ubio MOĆNIK koji ju je lansirao u zvezde!"

  1. Stotinu teorija (od stotinu “vrhunskih” stručnjaka) a ni jedna sa nijednom nije kompatibilna!

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena.