Ministar Stefanović: Ako Naser Orić dođe u Srbiju, imamo za njega spremnu turističku ponudu

Intervju

Naser Orić – foto: Tanjug

Potpredsednik Vlade Srbije i ministar unutrašnjih poslova Nebojše Stefanovića rekao je za „Kurir“ da Naser Orić nije ušao u Republiku Srbiju i da je za njim raspisana poternica, pa da bi, čim bi ušao na našu teritoriju, bio uhapšen.

Naser Orić nije ušao u Republiku Srbiju. Za njim je raspisana poternica i istog trenutka, kada bi kročio na našu teritoriju, bio bi uhapšen“, rekao je Stefanović i dodao:

Pošto to dobro zna, siguran sam da on ne dolazi ni na 50 kilometara od granice sa Srbijom, a kamoli da prelazi u našu zemlju“.

„Očigledno je da na fotografiji koju je objavio, navodno iz restorana u Užicu, stoji posuđe tradicionalno istočnjačko, kakvo jeste uobičajeno u Sarajevu, ali ne i u Užicu. Posebno bi bilo čudno da restorani u Užicu služe vodu ’Olimpija‘, koju jasno možete videti na fotografiji, kakvu služe u sarajevskim restoranima, a kakve nema na našem tržištu.

Pošto vidim da Naser Orić čezne za turističkom ponudom Srbije, za njega imam posebnu preporuku — da što pre vidi unutrašnjost zatvora u Sremskoj Mitrovici, Valjevu, Požarevcu ili Nišu“.

Podsetimo, ratni komandant tzv. Armije BiH u Srebrenici Naser Orić, koji je u novembru 2018. godine oslobođen u Sarajevu, u ponovljenom postupku za zločine nad ratnim zarobljenicima na području Srebrenice i Bratunca, postavio je na svoju stranicu na Fejsbuku kasno u nedelju veče fotografije da je u Srbiji.

(Skandalozno.rs, Izvor: kurir.rs)

Budite prvi sa komentarom na članku "Ministar Stefanović: Ako Naser Orić dođe u Srbiju, imamo za njega spremnu turističku ponudu"

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena.