Ministar VULIN: Sulejman Ugljanin treba da bude spreman da odgovara za svoje izjave

Intervju

Aleksandar Vulin – foto: Tanjug

Ministar odbrane Aleksandar Vulin rekao je danas da Sulejmanom Ugljaninom ne treba da se bavi politika, već pravosuđe, i da treba da bude spreman da odgovara za svoje izjave.

„Ako je Srbija pravna država, onda zakoni moraju da se primenjuju, a pozivanje na pobunu i rušenje ustavnog poretka mora biti oštro kažnjeno“, naveo je Vulin u izjavi za javnost, reagujući na izjavu lidera SDA Sulejmana Ugljanina — da je država Srbija najveće zlo koje je upoznao.

„Ne znam kako ćemo u EU ako nismo u stanju da sprovedemo ni tako važan zakon. Zlo koje Ugljanin priziva nije iz njegove glave, pa ni iz naše zemlje, ali kada ga već izgovara kao svoje, neka bude spreman da za njega odgovara.

Nije prvi put da se građani Srbije, Srbi i Bošnjaci u Raškoj oblasti, pokušavaju posvađati i zakrviti, ali kao što nije uspevalo pre, neće ni sada.

Srbija sve svoje građane poštuje i voli na isti način, a Vojska Srbije čuva i brani“, naveo je Vulin u izjavi za javnost.

(Skandalozno.rs, Izvor: Tanjug)

Budite prvi sa komentarom na članku "Ministar VULIN: Sulejman Ugljanin treba da bude spreman da odgovara za svoje izjave"

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena.