Miodrag Petrović Čkalja i Pavle Vuisić, glavni junaci filma “Kamiondžije”, u stvari se nisu podnosili! – VIDEO

Nisu se voleli

Iako su pred kamerama delovali da bi jedan za drugog obe ruke u vatru stavili, Miodrag Petrović Čkalja i Pavle Vuisić, glavni junaci filma “Kamiondžije“, u stvari se nisu podnosili.

Ovo otkriva, Mirjana Vuisić, supruga Pavla Vuisića.

– Ja Čkalju nikad nisam upoznala. Kad malo bolje pogledate Čkalju i Pavla, videćete da je to nemoguća fuzija. Čkalja je stopostotni glumac i do krajnjih granica je išao u svojoj glumi. Pavle uopšte nije bio glumac. Znao je reći: “Ja se samo ponašam.” I istina je, celog se života ponašao – rekla je ona.

Bez obzira na to, kada se posle desetak godina planirao nastavak filma “Kamiondžije”, Vuisić je pored enormnog honorara za sebe tražio da se i Čkalji podigne.

[adsenseyu1]

Isprva Vuisić nije hteo da čuje “Kamiondžije ponovo voze”, ali se predomislio kada je njegova supruga počela graditi imanje i izračunao koliko će novca trebati za to.

– Tražio je honorar od 110.000 dinara. Producenti su poludili jer je maksimalni honorar iznosio 12.000 ali su pronašli način da naprave video kasete koje će se prodavati gastarbajterima i osigurali mu traženi novac. Međutim, Pavle je imao novi zahtev, da se i Čkalji mora podignuti honorar bar na 50.000. Tako je snimljen nastavak “Kamiondžija” – ispričala je Mirjana Vuisić.

Pogledajte video:

(telegraf.rs)

[adsenseyu1]

Budite prvi sa komentarom na članku "Miodrag Petrović Čkalja i Pavle Vuisić, glavni junaci filma “Kamiondžije”, u stvari se nisu podnosili! – VIDEO"

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena.