Miroslav Lazanski kritikuje fudbalere Srbije: Oni nisu kreativci, to su nabeđene veličine! – VIDEO

komentator

Miroslav Lazanski – foto: Medija Centar Beograd

Fudbalska reprezentacija Srbije završila je učešće na Mundijalu u Rusiji, a srpski novinar i vojni analitičar Miroslav Lazanski prokomentarisao je izabranike Mladena Krstajića.

Da li ste pratili Svetsko prvenstvo u fudbalu? – glasilo je pitanje voditeljke, a Lazanski je odmah raspalio:

“Da vam kažem, ono kako su igrali je katastrofa, a vidim kako se pokrivaju i pričaju da se ponosno i uzdignuta čela vraćaju u Srbiju. Prvo, vrlo malo njih se i vratilo u Srbiju, oni su iz Rusije ‘zapalili’ svako u svoj matični klub u inostranstvu”, rekao je Lazanski.

“Ne moraju da igraju za reprezentaciju. Oni pre svega, u svojim klubovima nisu vodeći igrači. Nisu kreativni igrači u svojim klubovima. Moramo biti svesni toga bez obzira što ih svi veličaju. Oni u svojim klubovima nisu oni koji pokreću igru. To je jedno! A drugo – drugo to su nabeđene veličine! Ja kad vidim njihove poglede… Ja samo analiziram fizionomiju pojedinih igrača. Ja vidim blagoteleći pogled nekih igrača i jasno mi je da tu nema kreacije… To nisu mangupi! Jedini mangup je mali Ljajić, koji jedini dribla. Tu nema igrača koji ide jedan na jedan, kad ste vi videli da je neko od njih išao direktno na dribling da pređe, ono što je nekada radio Džajić. Golman šutne loptu do centra, pa ko ulovi”, analizirao je Lazanski u jutarnjem programu Happy Tv.

Mitrović je celo vreme bio leđima okrenut prema golu. On je odličan igrač, dobar centarfor, veliki borac… Ali sredina terena, ovaj samoproglašeni igrač od 200 miliona evra Milinković-Savić, pa to je katastrofa kako igra. Ne vredi on uopšte te pare, kako je igrao… Lopta prolazi, a on trči… Ali bitno da svi oni imaju štucovane bradice”, u dahu je objasnio Lazanski.

(Skandalozno.rs, Izvor: Kurir sport)

Budite prvi sa komentarom na članku "Miroslav Lazanski kritikuje fudbalere Srbije: Oni nisu kreativci, to su nabeđene veličine! – VIDEO"

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena.