MSNBC: Da li postoji tajno proročanstvo iz Biblije koje najavljuje napad Rusije na Ameriku?

Ilustracija

Većem broju Amerikanaca na elektronsku poštu stiglo je pismo tobože od bivšeg kandidata za predsednika SAD Hermana Kejna u kojem se govori o postojanju tajnog proračanstva iz Bilbije koje najavljuje napad Rusije na SAD.

Ovo je objavila televizija MSNBC i otkrila da autori pisma sugerišu građanima SAD da ostave poslove kojima se bave i da pogledaju „kratki nezavisni dokumentarni film iza zatvorenih vrata. Najbolje potpuno sami”.

Takođe im je ukazano da predsednik SAD Barak Obama i vođe američkih crkava od njih skrivaju „biblijsko proročanstvo koje upozorava da će predsednik Rusije 2017. godine napasti SAD pomoću elektromagnetnih bombi koje će pobiti 80 odsto Amerikanaca”.

Građanima SAD se istim pismom predočava da je jedini način da se spasu od nevolja koje dolaze – da kupe film „Kako preživeti smak sveta”. Za samo 49 dolara.

U samom filmu se, pored ostalog, govori: „Ne bih hteo da budem otac koji bespomoćno gleda u oči svojoj deci – samo zato što se nije pripremio. Kliknite „kupujem” i – videćemo se sa druge strane”.

Herman Kejn je bio kandidat Republikanske partije za predsednika SAD 2012. godine.

(fakti)

[adsenseyu4][adsenseyu4]

2 komentara na "MSNBC: Da li postoji tajno proročanstvo iz Biblije koje najavljuje napad Rusije na Ameriku?"

  1. Tesko je naci reci za bilo koji komentar, americka paranoja i pokvarenost nisu limitirane.

  2. pravi bizniz i zarađuje na prodaji filma:Kako preživeti smak sveta”.

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena.