NAUČNICI tvrde da će se do 2050. godine razviti potpuno nova VRSTA ČOVEKA, koja će izgledati OVAKO! – VIDEO

Ilustracija

foto: publicdomainpictures.net

Ljudski rod, ljudske navike i međusobni odnosi, posebno u poslednjih 20 godina, otkada svedočimo nagloj ekspanziji tehnologije, drastično su se promenili.

Današnje ljude teško je iznenaditi, pa se svet pretvoren u “globalno selo” više ne iščuđava naučnim otkrićima, kao što je to nekada bio slučaj. Sve nam je nekako postalo dostupno i jedino predviđanja budućnosti su ono što iznenađuje ljude.

Ovih dana napravljena su predviđanja toga kako bi to svet mogao da izgleda za stotinu godinu, odnosno, kako će to ljudska bića izgledati i kako će se ponašati u međusobnim odnosima.

Društvo koje se bavi otkrivanjem tajne nauke ASAP Siende objavilo je video-snimak u kome pokušavaju da reše mnoge nedoumice, pa čak i ako njihova predviđanja nisu tačna, neverovatno su ubedljiva.

Oni tvrde da će se do 2050. godine razviti potpuno nova vrsta čoveka, kao posledica genetskog inženjeringa, ponašanja i prirodne selekcije, odnosno, zbog promena koje će nastupiti kao posledica globalnog zagrevanja.

Tvrde i da će moći da se biraju osobine buduće bebe, a kaže se i da će biti zavisne od novih tehnologija i tehničkih sredstava koja će se pojaviti.

A kako će to sve izgledati pogledajte u narednom video-snimku.

(Skandalozno.rs, Izvor: radiosarajevo.ba)

Budite prvi sa komentarom na članku "NAUČNICI tvrde da će se do 2050. godine razviti potpuno nova VRSTA ČOVEKA, koja će izgledati OVAKO! – VIDEO"

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena.