Nebojša Stefanović: Kadri Veselji, ili ima problema sa sluhom, ili mu je loš prevodilac

Intervju

Nebojša Stefanović – foto: Tanjug/ Zoran Žestić

Neverovatno mi je da se posle posete predsednika Aleksandra Vučića, tokom koje je uputio isključivo poruke mira, javlja Kadri Veselji da kaže da je predsednik na Gazivodama uputio ratnohuškačke poruke, izjavio je danas ministar unutrašnjih poslova Srbije Nebojša Stefanović.

Predsednik kosovske Skupštine Kadri Veselji rekao je ranije danas da je predsednik Srbije na Kosovo došao sa ratnom retorikom, “protiv mirne budućnosti“, a na pitanje kako vidi tu ocenu ministar Stefanović kaže da je Veselji imao problema sa sluhom ili sa prevođenjem:

– Pitam pre svega Kadrija Veseljija da li ima problem sa sluhom ili mu je možda prevodilac bio loš ili o čemu se radi, s obzirom na to da ne postoji ni jedna jedina rečenica, koju je Vučić izgovorio na Gazivodama ili ma gde drugde na Kosovu i Metohiji, koja može da se oceni kao ratna retorika – rekao je Stefanović za Tanjug.

UDARNA VEST: Stigla prva reakcija iz Evropske unije na incidente na Kosovu!

Sve rečenice koje je predsednik Srbije izgovarao bile su, ističe Stefanović, upućene ka miru i neverovatno je, kaže, da posle završene posete, tokom koje su svi u direktnom prenosu mogli da čuju poruke predsednika Vučića neko može da izjavi tako nešto.

– Očigledno je da su neki od od političara sa Kosova i Metohije unapred spremili reakcije očekujući da se predsednik Srbije Aleksandar Vučić ponaša onako kako bi se oni ponašali i onako kako oni razmišljaju o politici, životu i saradnji sa drugim ljudima – zaključio je Nebojša Stefanović.

(Skandalozno.rs, Izvor: Tanjug)

Budite prvi sa komentarom na članku "Nebojša Stefanović: Kadri Veselji, ili ima problema sa sluhom, ili mu je loš prevodilac"

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena.