Novinarka “Njujork Tajmsa” Lesli Kin tvrdi: Zagrobni život postoji!

Ilustracija

foto-ilustracija: pixabay.com

Posle jezivog prizora koji joj se ukazao tik ispred očiju, poznata novinarka i autorka bestselera, tvrdi da zagrobni život postoji!

Autorka Njujork Tajmsa Lesli Kin, kaže da se prilikom jedne seanse ispred njenih očiju stvorila ruka čoveka, preminulog pre 100 godina.

O iskustvu sa paranormalnim fenomenima, govorila je u svojoj novoj knjizi “Preživeti smrt“. U njoj je čitalačkoj publici ponudila čitav niz dokaza o postojanju zagrobnog života i aktivnostima pokojnika sa kojima je, kako kaže, moguće komunicirati.

[adsenseyu5]

– Svedok sam materijalizacije i stvaranja ljudske ruke koja potiče od pokojnika. Dotakla sam je, osetila život u njoj i toplinu i naišla na nešto sasvim nerazumljivo ali i opipljivo – rekla je Lesli Kin.

Sve se dogodilo tokom seanse prilikom koje su korišćeni posmrtni ostaci čoveka preminulog pre 100 godina.

[adsenseyu1]

– Ruka je imala ista svojstva kao i kod živog čoveka. Mogla sam da osetim dodir prstiju, čvrstinu podlaktice, nokte… – kazala je Kinova uz tvrdnju da zagrobni život postoji.

– Uprkos mojim sumnjama, može se reći da postoje nedovoljno istraženi aspekti prirode koje ljudski um ne može da shvati.

Ipak, njihova realnost je dovoljno ubedljiva da nam pruži detaljni uvid u širinu ljudske psihe i realnost života i posle smrti – rekla je Lesli Kin a preneo Sandej Ekspres.

(Skandalozno.rs, Izvor: dnevno.rs)

[adsenseyu2]

Budite prvi sa komentarom na članku "Novinarka “Njujork Tajmsa” Lesli Kin tvrdi: Zagrobni život postoji!"

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena.