Odbegli NEBOJŠA ROJKO poručio: Sutra ću se sam prijaviti POLICIJI i objasniti zbog čega sam pobegao!

U bekstvu

foto: Printscreen FB

Majka odbeglog Nebojše, Nena Rojko, potvrdila je za Kurir, da se njen odbegli sin javio kući i da je rekao da nije on ubio pevačicu Jelenu Krsmanović Marjanović.

– Pozvao me je sin. Rekao mi je da nema veze sa Jeleninim ubistvom. Rekao je i da će se sutra sam prijaviti policiji kako bi objasnio zbog čega je pobegao, dodala je majka odbeglog Nebojše Rojka.

Ona otkriva zašto je Nebojša Rojko zvani Vihor umakao kada je video specijalce u dvorištu.

– Njemu je ostalo da odsluži godinu dana zatvora u Zabeli zbog ranijih razbojništava. Mislio je da ga policajci traže kako bi ga priveli, pojašnjava Nena Rojko.

Otac uhapšenog Franc Rojko je rekao:

– Bila je policija s nekoliko kola. Dvadesetak policajaca i inspektora pretražili su celu kuću, garažu i pomoćne zgrade, a kad su završili s tim, priveli su mog sina. Imam još jednog sina, mlađeg, i njega su tražili, ali on je jutros otišao od kuće i ne znam gde je.

Podsetimo policija i dalje intezivno traga za Nebojšom Rojkom, kako bi ga ispitali u vezi sa ubistvom pevačice Jelene Krsmanović. Njegov brat Igor je u četvrtak odveden na ispitivanje, kada je Nebojša pobegao.
Jake policijske snage su čitavu noć tražile Nebojšu i češljali Borču u potrazi za novim dokazima koji bi doveli do eventualnog osumnjičenog za brutalno ubistvo na nasipu.
Braća Nebojša i Igor inače imaju dosije i više puta su do sada privođeni.

(Kurir)

[adsenseyu4][adsenseyu4]

Budite prvi sa komentarom na članku "Odbegli NEBOJŠA ROJKO poručio: Sutra ću se sam prijaviti POLICIJI i objasniti zbog čega sam pobegao!"

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena.