Odgovor Prištini zbog generala Lazarevića: Nije vam ovo najveća laž, ali je jedna od glupljih

ministar

Aleksandar Vulin – foto: Ministarstvo odbrane

Ministar odbrane Aleksandar Vulin izjavio je da se lažovima u Prištini priviđa nekadašnji komandant Prištinskog korpusa, general Vladimir Lazarević, pa ga prepoznaju i u penzionisanom generalu Žarku Lazareviću, bivšem načelniku štaba Kopnene vojske, komandantu ešalona veterana na velikoj paradi „Odbrana slobode“ danas u Nišu.

Nije vam ovo najveća laž, ali je jedna od glupljih, sram vas bilo, lažovčine“, komentar je ministra Vulina na tvit Melize Haradinaj, rođake i savetnice Ramuša Haradinaja, koja je prethodno na Tviteru navela:

Parada Srbije u Nišu predvođena ratnim zločincem Lazarevićem jasan je znak trulog sistema u koji je Srbija potonula. I to je kandidat za EU“.

Meliza Haradinaj, rođaka prištinskog premijera Ramuša Haradinaja i njegova savetnica za spoljne poslove, danas je na svom nalogu na Tviteru iznela tvrdnju da je „Parada Srbije u Nišu predvođena ratnim zločincem Lazarevićem“.

„Parada Srbije u Nišu predvođena ratnim zločincem Lazarevićem jasan je znak trulog sistema u koji je Srbija potonula. I to je kandidat za EU“, napisala je Meliza Haradinaj, koja je prethodno retvitovala raniju poruku na Tviteru američkog ambasadora u Srbiji Kajla Skota.

Američki ambasador Kajl Skot: “Sramota za Srbiju na vojnoj paradi!”

(Skandalozno.rs, Izvor: rs.sputniknews.com)

Budite prvi sa komentarom na članku "Odgovor Prištini zbog generala Lazarevića: Nije vam ovo najveća laž, ali je jedna od glupljih"

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena.