Otkrivamo 5 jasnih pokazatelja da on nije za vas

par

Ako i posle ovih 5 navedenih znakova, počnete da se predomišljate, za vas nema leka…

Devojke, znamo da iako ste solo imate neku “potencijalnu“ priču o kojoj pričate dok kafenišete sa curama. I to ne, nekih pola sata, već minimum 3 sata. Ali ponekad, nije potrebno da vam drugarica kaže da “tu” nešto nije kako bi trebalo da bude i da je vreme da nastavite dalje. Dovoljno je da uočite sledećih 5 znakova i da samo kliknete na Next.
Poruke
Sms ili chat može prilično da vam zapetlja start veze. Da li mi je lakovao ovu fotku, a zašto nije onu i sl. Pogotovo generalizaciju poput one „nemoj odmah da odgovoriš na poruku“ ili „ne treba devojka prva da se javi“ znaju da u startu stvore jaz. Pokušajte da izbegnete sva ova „nepostojeća“ pravila. Ukolio želite da mu se javite, javite se. Ali ovde povedite računa. Ukoliko ste vi ona koja najčešće inicira dopisivanje, viđenje, bilo kakvu konverzaciju, to znači da on baš i nije toliko zagrejan za vas. Takođe, ukoliko vam se javi jednom, pa ga nema danima, nemojte da trošite svoje vreme. Ima toliko muškaraca koji bi sa vama 24h pričali o svemu. Zato, next!
Društvene mreže
Ukoliko ste o „potencijalnom“ momku daleko više saznali preko Fejsa, ili Twittera, nego uživo, nešto tu ne štima. Zato, probajte da vam se otvori više. Ali ne preko fejsa, već direktno, oči u oči. Ako i nakon svih vaših pokušaja, on i dalje bude zatvoren, nepristupačan i samo otvoren preko chata i tvitova, možda je vreme da upoznate nekog ko ima život neki drugi sem virtualnog i voljan je da ga podeli sa vama.
Komplimenti
„Premalo“ je jednako loše kao „previše“. Ukoliko vam „potencijalni“ nikada nije udelio neki kompliment, pogotovo kada ste se doterali, vreme je da ga zaboravite. Ako s druge strane, vas pozdravi uvek sa „hej lepotice“, postoje samo dva objašnjenja: ili ste ga ignorisali pa pokušava da popravi situaciju ili niste jedina „lepotica“ na njegovoj adresi. Da biste znali koji je zapravo slučaj, pokušajte da saznate koliko često i na koji način deli komplimente. Odnosno kako priča sa drugim curama.
„Nedostajete mu“
Ako je neki mornar koji je 6 meseci na moru i nije vas upravo video toliko, onda Ok. Ali, ako živite u istom gradu, ne postoji nijedan razlog da nedostajete jedno, drugom. Nijedan.
Ima devojku
Mooooolim? Ako znate da ima devojku, zaustavite se. Ovoga časa. Ima toliko muškaraca koji su slobodni i spremni da vam posvete svo vreme ovog sveta. Razumemo da niste možda u početku to znali jer je on to dobro skrivao, ali kada ste saznali imajte na umu: ako je spreman da sada vara curu, zašto to ne bi i vama uradio? Postavite mu ultimatum: ili ona ili ja. Ako odabere nju, ok. Move on.
(24sata)

Budite prvi sa komentarom na članku "Otkrivamo 5 jasnih pokazatelja da on nije za vas"

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena.