Otkrivena tajna: 1969. godine astronauti iznad Meseca čuli nešto nalik na muziku! – VIDEO

Misterija

foto: printscreen

Svemir je uvek izazivao veliku znatiželju, a sada je posada Apola 10 koja je bila na mesecu te davne 1969. otkrila šta je to tamo čula.

Astronauti dugo nisu hteli da pričaju o tome što su čuli, ali su potvrdili da se “tamo gore” događa nešto čudno – oni su čuli muziku sa radio stanice, a snimci navodno sadrže i vanzemaljske zvukove, piše Hafington Post.

Kada su 1969. godine leteli u blizini Meseca, izgubili su kontakt sa Zemljom na punih sat vremena.

[adsenseyu5]

Tada su izvestili javnost kako je misija prošla uspešno, ali gotovo 50 godina posle (tačnije 47) pronađene su neki od navedenih snimaka, a objavljen je i razgovor astronauta u svemiru:

Zvuči kao svemirska muzika. Čuješ li to? Zvuči poput zviždanja, svakako neobična muzika“.

“Posada Apola 10 navikla je na takve zvukove. Logika mi nalaže ukoliko je nešto snimljeno, onda je nešto tamo i bilo”, rekao je astronaut Al Vorden kojeg ipak zanima što se stvarno dogodilo.

“Ako se nalaziš iza Meseca i čuješ neobične zvukove na radiju, a blokiran je pristup Zemlji, o čemu bi se onda moglo raditi?”, pita se Al.

[adsenseyu1]

Do 2008. godine informacije o misiji NASA arhivirane su i držane u tajnosti. Navodno postoje i slični slučajevi kada bi astronauti čuli ili videli neobične pojave u svemiru, ali ovaj je poseban jer audio snimak zaista postoji.

(Skandalozno.rs, Izvor: kurir.rs)

[adsenseyu2]

Budite prvi sa komentarom na članku "Otkrivena tajna: 1969. godine astronauti iznad Meseca čuli nešto nalik na muziku! – VIDEO"

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena.