PALMA: Amerika, Nemačka i Velika Britanija da kažu kosovskim Albancima da ponište svoje odluke

Intervju

Dragan Marković Palma – foto: Tanjug/Jaroslav pap

Dragan Marković Palma, lider Jedinstvene Srbije, očekuje da će Sjedinjene Države, Nemačka i Velika Britanija reći kosovskim Albancima da ponište svoje odluke o taksama i da se dijalog u Briselu nastavi, saopštila je danas njegova stranka.

– Uvođenjem taksi od 100 odsto na srpske proizvode krši se CEFTA i krše se drugi međunarodni sporazumi. Neki pominju da dve strane treba da naprave sporazum, a ja ih pitam – koje dve strane? Nije takse uvela Srbija, nego kosovski Albanci – rekao je Marković gostujući na TV Prva.

On očekuje, kaže, da “veoma brzo SAD i ostali koji kroje kapu Srbiji, Nemačka i Velika Britanija, kažu kosovskim Albancima da ponište te svoje odluke i da se nastavi dijalog u Briselu“, navodi se u saopštenju.

NISU MOGLI DA PODNESU PORAZ

Kosovski Albanci su, ukazuje Marković, mislili da će da pobede na Generalnoj skupštini Interpola i da će da imaju većinu za prijem u tu svetsku organizaciju, međutim izgubili su i nisu mogli da podnesu poraz.

– Nakon toga su uhapsili trojicu Srba, koji su, kako Albanci kažu, navodno imali veze sa ubistvom Olivera Ivanovića. Podsećam da su kosovski Albanci svojevremeno uhapsili Olivera Ivanovića i nisu mogli ništa da mu nađu da mu donesu presudu i onda se događa šta se događa – rekao je Marković.

– Kada napravim analizu svega što se dešavalo, zašto je on bio uhapšen, nisu mogli da mu dokažu ništa i nije bilo svedoka koji je svedočio protiv Olivera Ivanovića tako da ja sumnjam da su ga ubili Albanci i imam pravo da sumnjam – zaključio je predsednik Jedinstvene Srbije.

(Skandalozno.rs, Izvor: Tanjug)

Budite prvi sa komentarom na članku "PALMA: Amerika, Nemačka i Velika Britanija da kažu kosovskim Albancima da ponište svoje odluke"

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena.