Patolog Zoran STANKOVIĆ: Medijski napisi o mom veštačenju ubijene Jelene Marjanović su NETAČNI

Izjava

foto: Medija centar Beograd

Patolog Zoran Stanković, koji je obavio sudskomedicinsko veštačenje ubijene pevačice Jelene Marjanović, kaže da su medijski napisi o njegovom nalazu netačni.

Stanković je u pisanoj izjavi dostavljenoj Tanjugu rekao da su se u medijima pojavile brojne spekulacije, proizvoljna tumačenja, netačnosti i nedosledna objašnjenja u vezi sa sudskomedicinskim i traseološkim veštačenjem okolnosti pod kojima je – kako i gde nastupila smrt pevačice Jelene Marjanović.

[adsenseyu5]

“U ime komisije veštaka, veštačenje sam predao nadležnom zameniku tužioca u Višem javnom tužilaštvu u Beogradu 21. septembra. Nakon toga i pored brojnih molbi zainteresovanih lica, nisam komentarisao niti učinio dostupnim predato ekspertizno mišljenje, zbog obaveza koje proističu iz Zakona i obuhvaćene su Hipokratovom zakletvom”, naveo je Stanković.

Otac Zorana MARJANOVIĆA tvrdi: Ovo je klasična nameštaljka za mog sina, ubica je TAJKUN koji drži pola grada!

On je napomenuo da će na sva pitanja zainteresovanih lica u vezi sa veštačenjem, koje se u medijima naziva “superveštačenje”, odgovoriti kada bude pozvan i kada za to dođe vreme, isključivo po odobrenju i pred nadležnim organima tužilaštva i pravosuđa.

Ti organi su, kako podseća Stanković, jedini ovlašćeni da utvrde istinu vezanu za smrt Jelene Marjanović, “a za svoj rad odgovaraju građanima Republike Srbije, u čije ime donose odluke, pored ostalog i za nasilno uzimanje tuđeg života”.

[adsenseyu5]

U otmici Jelene KRSMANOVIĆ učestvovalo više ljudi, telo pevačice BAČENO u kanal u 3 ujutru?!

Jelena Marjanović ubijena je 2. aprila 2016. u Borči, a nakon godinu i po, 15. septembra je uhapšen njen suprug Zoran pod sumnjom da je neposredni izvršilac ubistva.

(Skandalozno.rs, Izvor: Tanjug)

[adsenseyu2]

Budite prvi sa komentarom na članku "Patolog Zoran STANKOVIĆ: Medijski napisi o mom veštačenju ubijene Jelene Marjanović su NETAČNI"

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena.