Patrijarh Irinej: Predsednik Vučić se lavovski i junački bori za naš narod

patrijarh

Patrijarh Irinej – foto: Beta

Patrijarh SPC Irinej izjavio je da se predsednik Srbije Aleksandar Vučić junački bori za Srbe i našu državu na Kosovu i Metohiji, a da njegovo držanje i borba govore da zna šta radi.

“Već sam govorio, ali želim opet da naglasim — predsednik Vučić se lavovski i junački bori za naš narod i za našu državu na KiM i čestitam mu na tome. Biti na njegovom mestu danas, to je nešto što niko od nas ne može da zamisli koliko je teško, ali njegovo držanje i njegova borba govore da on zna šta radi. Molimo se da mu Gospod pomogne i dâ snage da istraje u teškoj i pravednoj borbi”, rekao je Irinej.

Kako je preneo list “Alo”, patrijarh je to rekao juče u Patrijaršijskom dvoru, gde je proslavio krsnu slavu Lazarevu subotu.

Među gostima su, kako piše “Alo”, bili izaslanik predsednika Republike generalni sekretar Nikola Selaković, predsednik Republike Srpske Milorad Dodik, ministarka pravde Nela Kuburović, direktor BIA Bratislav Gašić, mitropolit zagrebačko-ljubljanski Porfirije, vladika bački Irinej i vladika šumadijski Jovan.

(Skandalozno.rs, Izvor: rs.sputniknews.com)

Budite prvi sa komentarom na članku "Patrijarh Irinej: Predsednik Vučić se lavovski i junački bori za naš narod"

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena.