Penzionisani general SAD Beri Mekafri: RAT sa Severnom Korejom je zakazan, evo kada će početi – VIDEO

Intervju

foto: Youtube screenshot

Penzionisani general SAD Beri Mekafri tvrdi da će Amerika biti u ratu sa komunističkim režimom u Pjongjangu “do sledećeg leta”.

Kim Džong-un je nastavio da eskalira svoju preteću retoriku protiv Sjedinjenih Država i njenih saveznika, usred produbljivanja krize na korejskom poluostrvu.

[adsenseyu5]

Bivši general američke vojske odbacio je mogućnost da se Severna Koreja vrati za pregovarački sto, što je zamerio američkom predsedniku Donaldu Trampu.

“Problem je što imamo toliko kriza koja se sada odvijaju, potencijalno, da to preopterećuje diplomatske napore, kao i sposobnost američkih oružanih snaga da to reše. Ne želim da mi skrenemo pažnju sa Severne Koreje”.

[adsenseyu1]

“Sadašnji način komuniciranja američke administracije i po mom mišljenju, nedostatak diplomatske i ozbiljne strategije, vodi nas u rat sledećeg leta”

Ranije ove nedelje, eksperti su otkrili zabrinutost da će Severna Koreja izvršiti “odmazdu” sa balističkom raketom pred predstojeću zajedničku pomorsku vežbu SAD-a i Južne Koreje.

Veliki LAPSUS: Vladimir PUTIN se nikada nije ovoliko od srca smejao – VIDEO

Na satelitskim slikama navodno su prikazani projektili postavljeni na lanserima koji se transportuju iz hangara blizu Pjongjanga.

Američki i južnokorejski zvaničnici sumnjaju da Kim planira da pokrene rakete sposobne da stignu do teritorije SAD.

(Skandalozno.rs, kurir.rs, Izvor: express.co.uk)

[adsenseyu2]

Budite prvi sa komentarom na članku "Penzionisani general SAD Beri Mekafri: RAT sa Severnom Korejom je zakazan, evo kada će početi – VIDEO"

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena.