Pogledajte ove jezive fotografije za koje nauka nema objašnjenja – VIDEO

Vanzemaljskog porekla?

Ove fotografije su dokaz da je i nauka nemoćna pred nekim silama. Pogledajte ove jezive fotografije za koje još nema objašnjenja.

1. „Babuška”

Na fotografijama nastalim u vreme atentata na američkog predsednika Džona Kenedija 1963. godine na snimcima i fotografijama prikazana je žena koja sama fotogfrafiše, dok ljudi oko nje beže u zaklon. FBI je tražio tu ženu, ali njen identitet i te fotografije koje je snimila nikada nisu pronađeni.

[adsenseyu1]

2. Svetla u Norveškoj

Tokom godina, na fotografijama snimljenim u norveškoj dolini Hesdalen, pojavljuju se neobična i jarka svetla. Sprovedene su brojne studije kako bi se objasnio taj fenomen, ali naučnici i dalje traže objašnjenje za njihovu pojavu.

3. Morsko čudovište

Par turista 1964. godine uočio je neobičnu pojavu koja je plivala ka njima u zalivu. Imala je oblik ogromnog punoglavca, dužine oko 25 metara. Nakon što su snimili nekoliko fotografija, par kaže da je stvorenje otvorilo usta i potom otplivalo u morske dubine.

4. Astronaut

Muškarac koji je 1964. godine u Velikoj Britaniji fotografisao svoju kćerku, nakon što je razvio fotografije primetio je u pozadini čoveka obučenog u astronautsko odelo. On tvrdi da osim njegove kćerke nikog drugog nije bilo u blizini. Stručnjaci iz kompanije „Kodak“ potvrdili su tada da fotografija nije menjana.

[adsenseyu1]

5. Duhovi na brodu

Ovo je jedna od prvih i retkih fotografija koja prikazuje duhove, a snimljena je 1924. godine na američkom brodu Watertown. Navodno se radi o dvojici mornara koji su nedugo pre fotografije umrli na moru u prilično bizarnim okolnostima, a potom su se njihova lica pojavljivala na površini vode i pratila brod.

6. Satelit „Crni vitez”

Crna letelica je 1960. godine uočena u orbiti Zemlje, i to u vreme kada nije bilo lansiranih satelita. Ovaj predmet nije identifikovan kao delo ljudi. Od tada je snimljen velik broj fotografija koje prikazuju slične predmete u orbiti.

7.  Telo na plafonu

O ovoj fotografiji postoji vrlo malo informacija, osim toga da se porodica Kuper uselila u novu kuću i da su ubrzo nakon toga poželeli da naprave porodični portret. Nakon razvijanja fotografije, na njoj se pojavilo telo koje visi sa plafona.

8. Piramida na mesecu

Ovu fotografiju je snimila posada „Apola 17“ u blizini stene „Geophone“ tokom njihovog poslednjeg leta do Meseca. Fotografija nije valjala zbog prevelike ekspozicije, ali ona nije bila u potpunosti prazna. Kada su pojačani kontrasti otkrivene su strukture na Mesecu koje liče na piramide.

9. Duh vojnika Godarove eskadrile

Ova fotografija je snimljena 1919. godine na dan sahrane jednog člana eskadrile, Fredija Džeksona. Na vrhu fotografije, iza poslednjeg reda vojnika, nazire se lice koje su članovi eskadrile identifikovali upravo kao njihovog preminulog člana – Fredija Džeksona.

10. Misteriozni slučaj Elise Lam

Ovo nije fotografija već video snimak nastao ispred lifta kojim se vozila Elisa Lam pre nego što je njeno telo pronađeno na hotelskom krovu u velikim balonima za vodu. Smrt ove devojke proglašena je nesrećnim slučajem jer na telu nije bilo tragova nasilja, kao ni prisustva droge ili alkohola u krvi. Ipak, na snimku se jasno vidi kako mlada žena ulazi u lift, ponašajući se veoma čudno. Ona se izmicala i mlatila rukama, kao da se brani od nekoga ili nečega.

(dnevno.rs)

Budite prvi sa komentarom na članku "Pogledajte ove jezive fotografije za koje nauka nema objašnjenja – VIDEO"

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena.