Pojavio se snimak na kome se navodno vidi misteriozna PLANETA pored “krvavog Meseca”

Ilustracija

Planeta X je na sudarnom kursu za Zemljom tako da je sledećeg meseca moguć smak sveta, a svetski naučnici i vlade kriju informacije o onome šta nas očekuje, tvrde teoretičari zavere.

Na sajtu “Jutjub” osvanuo je snimak na kome se navodno vidi misteriozna planeta pored “krvavog Meseca”, koji najavljuje početak kraja.

Teoretičari zavere godinama tvrde da će Nibiru, ili Planeta X, koja ima veliku orbitu, izazvati katastrofu na Zemlji. Ovo je, međutim, prvi put da se “krvavi Mesec” objašnjava ovom planetom.

[adsenseyu1]

Pojavu izazivaju Sunčevi zraci koji prolaze kroz Zemljinu atmosferu, pri čemu se svetlost u nijansama od zelene do ljubičaste rasipa intenzivnije od crvene svetlosti, zbog čega ona stiže do površine Meseca.

Posle 2014. smo više puta mogli da vidimo crveni Mesec, iako je ta pojava vrlo retka – u protekle 2.000 godina ih je bilo pregršt.

Novi snimak pod nazivom “Nibiru Planet X 2016” sugeriše da je crveni Mesec zapravo senka planete Nibiru koja se približava Zemlji.

foto: youtube

[adsenseyu6]

“Snimak koji ćete videti promeniće sve čemu su vas učili i u šta verujete”, kaže narator. “Pokazaće vam pravi razlog zašto Mesec poprima krvavocrvenu boju… To je zato što mu je planeta Nibiru bila blizu i bacila crvenu senku na njega.”

Na snimku se vide Mesec i nešto što liči na njegovog “blizanca” iznad Pensilvanije. Međutim, sličnih snimaka je bilo i ranije, a uzrokuje ih refleksija na sočivu, pri čemu se odraz Meseca prikazuje na slici.

Međutim, u nastavku se navodi: “Znam da će neverne Tome reći da je ovo refleksija na sočivu, ali sačuvajte komentare za neko drugo vreme, jer pored Meseca nesumnjivo postoji objekat. Apsolutno nema sumnje da u našem Sunčevom sistemu postoji planeta kojoj tu nije mesto, nešto što nismo videli u životu, ovom veku ili poslednjih nekoliko vekova.”

Narator kaže da veruje da je došlo vreme da se otkrije prava istina, ali da vlade kriju kataklizmični događaj.

“Mislim da je vreme da se pripremimo. Šta god da nam se sprema sredinom septembra, ako još jednom vidimo krvavi Mesec, rekao bih da je Nibiru iznad nas i da je vreme da se pripremimo. Ne znamo koliko nam je vremena ostalo.”

Planeta X, poznata i kao Nibiru, hipotetička je planeta na obodu Sunčevog sistema.

Teoretičari zavere veruju da uticaj njene gravitacije ometa orbite drugih planeta već stotinama godina. Neki od njih tvrde da ova “planeta” emituje u Sunčev sistem naelektrisane čestice koje će izazvati katastrofalne klimatske promene na Zemlji. Oni takođe tvrde da smo posle 1996. već bili izloženi razornim posledicama Planete X i često objašnjavaju prirodne katastrofe i ekstremno vreme upravo njenim uticajem.

“Nibiru i druge priče o neuračunljivim planetama su internet prevara”, saopštila je Nasa. “Jasno je da ona ne postoji.”

(Skandalozno.rs, Izvor: blic.rs/dailymail.co.uk)

Budite prvi sa komentarom na članku "Pojavio se snimak na kome se navodno vidi misteriozna PLANETA pored “krvavog Meseca”"

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena.