Predsednik ČEŠKE: Deportujte MIGRANTE iz Evrope u nenaseljena mesta u Africi i na napuštena grčka ostrva

Upozorenje

foto: AP

Predsednik Češke Miloš Zeman predložio je da Evropska unija sve imigrante koji nemaju pravo na azil deportuje iz Evrope u nenaseljena mesta u Africi i na napuštena grčka ostrva, a zauzvrat da se Grčkoj oprosti deo inostranog duga, javljaju danas češki mediji.

“Grčka ima veliki broj nenastanjenih ostrva i veliki inostrani dug. Dakle, kada bi imali hot spotove na ostrvima bila bi to na neki način otplata duga inostranstvu”, kazao je Zeman na Rodosu, gde je učestvovao na konferenciji Dijalog civilizacija u organizaciji ruskog tajkuna Vladimira Jakunjina.

[adsenseyu5]

Zeman se založio za deportaciju svih ekonomskih imigranata koji su u migracijskom talasu došli u Evropu, prenosi portal češkog dnevnika Pravo.

[adsenseyu1]

“Naravno da vodim računa o tome da se u Siriji i Iraku vodi surovi građanski rat. O tim ljudima ne govorimo, govorim o ekonomskim imigrantima. Ratnih izbeglica je manje nego trećina od milion izbeglica koji su u Evropu došli prošle godine. Kako su mogli ekonomski imigranti da dodju tako mogu i da odu”, kazao je češki predsednik.

Zeman je predložio da se ti ekonomski imigranti deportuju u nenaseljena mesta u Africi ili na nenastanjena grčka ostrva, a naglasio je da govori isključivo o muslimanima, jer mu imigranti iz zemalja sa drugom verom ne smetaju.

“Nemam ništa protiv nemuslimanskih doseljenika iz Ukrajine, Vijetnama, Rusije, Belorusije ili Srbije. Ja sam samo protiv islamske migracije zato što smatram da su te kulture apsolutno nespojive”, kazao je Zeman.

Češki predsednik je naglasio da je siguran da postoji jaka veza izmedju talasa izbeglica i talasa džihadista terorista.

[adsenseyu1]

“Ljudi koji poriču tu povezanost greše”, kazao je Zeman tokom boravka na Rodosu krajem nedelje.

(Skandalozno.rs, Izvor: kurir.rs)

[adsenseyu2]

Budite prvi sa komentarom na članku "Predsednik ČEŠKE: Deportujte MIGRANTE iz Evrope u nenaseljena mesta u Africi i na napuštena grčka ostrva"

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena.