Predsednik Vučić: Ovo se ni za Titovo vreme nije dogodilo

Advertisement

Intervju

Aleksandar Vučić – foto: Tanjug

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je da je za grad Niš najviše urađeno, da se grade putevi i pruge, da je stiglo šest fabrika u taj grad.

Advertisement

On je dodao i da je izgrađen Klinički centar i poručio da svako može da govori šta hoće, ali da to jesu činjenice.

Vučić je nakon sastanka sa predsednicom Vlade Rumunije Vjorikom Danćilom, premijerom Bugarske Bojkom Borisovom i premijerom Grčke Aleksisom Ciprasom, u razgovoru sa novinarima rekao da mu se čini da ni za “Titovo vreme”, niti za poslednjih 20 godina nije se toliko pozitivnih stvari dogodilo u Nišu.

“I mogu oni da govore o meni šta god hoće, i ko god hoće da govori šta hoće. Jesu li ovo činjenice ili nisu – ja mislim da jesu i vide ih svi ljudi koji u Nišu žive”, rekao je Vučić.

Na konstataciju i pitanje novinara da ga deo opocicije “napada” zbog niškog aerodroma poručio je neka oni rade svoj posao.

Advertisement

“Neka oni svoj posao rade, oni su pokazali da do sada ništa nisu uspevali da urade valjano, tako da se uopšte ne sekiram zbog toga. Neka oni rade svoj posao, a mi ćemo svoj. Naše je da gradimo Srbiju, a oni neka nas napadaju”, dodao je Vučić.

Predsednik Srbije najavio je posetu Nišu zbog dešavanja posle odluke da se niški aerodrom dâ državi na upravljanje, uprkos najavljenim protestima.

Na pitanje da li će na njegov odlazak uticati najavljeni protesti uz parolu “Iš iz Niš”, Vučić je rekao da “iš” i nije baš pristojno.

(Skandalozno.rs, Izvor: Tanjug)

Advertisement

Budite prvi sa komentarom na članku "Predsednik Vučić: Ovo se ni za Titovo vreme nije dogodilo"

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena.