Prva francuska žena ASTRONAUT je uzviknula “ZEMLJA mora biti UPOZORENA”, a onda pala u komu! – VIDEO

Misterija

foto: Printscreen

Klaudija Hejner (59), prva francuska žena astronaut, morala je da bude vezana pošto je viknula upozorenje, a potom pala u komu zbog prekomerne doze pilula za spavanje.

Šestominutni video klip koji je na Jutjub postavio profil “UFOmania” pojavio se nedavno i istražuje tu priču. Za manje od dve sedmice klip je pregledan više od milion puta.

[adsenseyu5]

Cenjena naučnica Klaudija 1993. godine postala je član misije “Mir Altair”, u kojoj je bio i njen budući suprug Žan Pjer Hejner.

Na svemirsku stanicu “Mir” dospela je 1996. godine kao član rusko-francuske misije “Kasiopeja”, a 2001. godine postala je prva Evropljanka koja je posetila Međunarodnu svemirsku stanicu.

Asteroid 135268 Hejner nazvan je po Klaudiji i njenom suprugu.

Nakon povlačenja iz svemira, Klaudija je počela da se bavi politikom i postala je ministar-delegat za istraživanja i nove tehnologije (2002-2004. godine) i ministar-delegat za evropske poslove (2004-2005).

Međutim, uprkos njenim naporima, budžeti za naučna istraživanja su umanjeni.

Po napuštanju političke scene, radila je u biološkoj laboratoriji Pasterovog instituta.

[adsenseyu1]

I tu priča postaje neobična…

Decembra 2008. godine mediji su izvestili da je Klaudija primljena u bolnicu pošto je navodno uzela prekomernu dozu tableta za spavanje.

Međutim, postoje tvrdnje da je pronađena svesna i da su morali da je vežu jer je, pre nego što je pala u komu, vrištala “Zemlja mora biti upozorena“.

Klaudija je taj incident objasnila “pregrevanjem”, a sada se nalazi na mestu direktora najvećeg naučnog muzeja u Evropi, prenosi australijski portal News.com.au.

Ipak, teoretičari zavere i lovci na vanzemaljce smatraju da je Klaudija pokušala da upozori čovečanstvo na život u svemiru.

Čak se pojavila i teorija da je u biološkoj laboratoriji bila na čelu istraživanja ljudske i vanzemaljske DNK, kao i da je ta laboratorija kasnije uništena u vatri.

[adsenseyu1]

(Skandalozno.rs, Izvor: dnevno.rs)

[adsenseyu2]

Budite prvi sa komentarom na članku "Prva francuska žena ASTRONAUT je uzviknula “ZEMLJA mora biti UPOZORENA”, a onda pala u komu! – VIDEO"

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena.