Senzacija: Pronađena Isusova krv za koju je analiza pokazala da je samo pola ljudska?! – VIDEO

Senzacionalno otkriće?

Istraživači tvrde da su otkrili krv Isusa Hrista i  da su posle analize u laboratoriji otkrili da se u toj krvi postoje 23 hromozoma, dok u „normalnoj“ ljudskoj krvi ih ima 46 – 23 od jednog i još 23 od drugog roditelja.

Naime predanja kažu da je posle smrti na krstu nastao potres koji je otvorio pukotinu ispod krsta niz koji je potekla Isusova krv i voda pa se spustila do kovčega i pala po njemu.

Sada Ron Vajat tvrdi da je pronašao kovčeg ispod Golgote kao i pukotinu na čijm stenama je video i krv koju je potom odneo na analizu.

[adsenseyu4]

Posle laboratorijske analize laboranti su mu saopštili da je je krv živa, ali da je samo pola ljudska. Ono što su u laboratoriji otkrili je da u krvi postoje 23 hromozoma a u ljudskoj krvi ih ima 46, 23 od jednog i još 23 od drugog roditelja.

Naravno, i dok ima onih koji veruju u ono što Ron Vajat govori, ima i mnogih koji smatraju da ništa od toga nije istina. Pogledajte ovaj video i sami procenite da li je Vajat u pravu ili ne.

[adsenseyu1]

(Skandalozno.rs, Dnevno.rs)

Budite prvi sa komentarom na članku "Senzacija: Pronađena Isusova krv za koju je analiza pokazala da je samo pola ljudska?! – VIDEO"

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena.