Skandal: Bivši košarkaš Crvene zvezde uhvaćen u švercu kokaina!

Srpski košarkaš Nikola Radojičić (27) uhapšen je na aerodromu „Horhe Čavez“ u Peruu zbog pokušaja šverca kokaina!

Prema navodima peruanskih medija, Radojičiću je droga pronađena u stomaku. On je progutao 23 kapsule u kojima se nalazilo po 10 grama kokaina. To što je završio s lisicama nije rezultat pokajanja, već ozbiljnijih bolova koje je osećao u stomaku zbog uzetih kapsula.

Zajedno s Radojičićem uhapšen je i njegov prijatelj Uroš Dokić (21), kod kog je takođe pronađena droga u stomaku. Obojica su završila u lokalnoj bolnici, gde su im uz policijsko obezbeđenje izvađene kapsule. Prema poslednjim informacijama iz Lime, kod srpskog košarkaša pronađene su 23 kapsule, dok je Dokić u sebi imao devet kapsula sa drogom.

Dalje se navodi da su uhapšeni nameravali preko Amsterdama da drogu donesu u Beograd!

Nikola Radojičić, droga, fotomontaža,

Vrednost zaplenjenog kokaina procenjuje se na 150.000 evra. Prema lokalnim zakonima, čeka ih kazna do osam godina zatvora. Mediji u Peruu uhapšene Srbe povezuju s Markom Mitrićem i Goranom Stavrićem.

Obojica su naši državljani, s tim što je Stavrić ubijen pre mesec dana u obračunu narko-bandi u Južnoj Americi.

Radojičić je igrao u Crvenoj zvezdi, Lavovima, Budućnosti, Tenerifima i Gran Kanariji (Španija), Jicinu i Ustinu (Češka), Novoj Ves (Slovačka), Heliosu (Slovenija), Rapidu (Rumunija), MZT Skoplju i Kumanovu (Makedonija), Rustaviju (Gruzija), Kolašinu (Crna Gora), Omoniji (Kipar).

U juniorskim danima važio je za velikog talenta. Stručnjaci su mu čak predviđali NBA karijeru.

(Kurir)

Budite prvi sa komentarom na članku "Skandal: Bivši košarkaš Crvene zvezde uhvaćen u švercu kokaina!"

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena.