Šokantne pretnje Vojislava ŠEŠELJA: Ako bi Vlada Srbije priznala nezavisnost Kosova… – VIDEO

Presuda

foto: Fejsbuk SRS

Lider radikala Vojislav Šešelj je na gostovanju RTV je rekao da veruje da Vučić ne bi pristao da potpiše sporazum o priznanju Kosova, ali da bi u slučaju da se to dogodi on zaveo vanredno stanje i pohapsio vladu.

– Ako bi Vlada Srbije priznala nezavisnost Kosova, zaveo bih vanredno stanje i pohapsio vladu. Kosovo se ne sme priznati nikada kao što se nikad ne sme brisati iz perambule Ustava Srbije”, rekao je predsednik SRS u emisiji na javnom servisu Vojvodine.

O zaoštravanju odnosa Beograda i Prištine, Šešelj je izjavio da bi kao predsednik Srbije insistirao da se Briselski dijalog ne nastavi dok se ne sprovede sporazum o Zajednici srpskih opština “u kvalitativnom pogledu a ne kao neko udruženje”.

Prema njegovom mišljenju stanje u Srbiji od devedesetih na ovamo se promenilo na gore.

[adsenseyu5]

“Prvo je 12 godina dosovske vlasti sve uništilo, a onda su došli naprednjaci koji nas neprekidno obasipaju lažnim optimizmom”, nastavio je lider radikala.

On je na kraju kazao da je on jedini u stanju da kao predsednik države kontroliše rad vlade, i da bi bilo “smešno” ako bi Vuk Jeremić ili Saša Janković došli u poziciju da kontrolišu Aleksandra Vučića.

(Skandalozno.rs, Izvor: kurir.rs)

[adsenseyu2]

Budite prvi sa komentarom na članku "Šokantne pretnje Vojislava ŠEŠELJA: Ako bi Vlada Srbije priznala nezavisnost Kosova… – VIDEO"

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena.