Stefan Đurić Rasta uputio skandalozno otvoreno pismo Emiru Kusturici

agresija

Stefan Đurić Rasta – foto: Printscreen

Stefan Đurić Rasta oglasio se na Instagramu otvorenim pismom upućenim slavnom Emiru Kusturici, očigledno isprovociran nedavnom izjavom čuvenog reditelja na račun danas popularnog muzičkog pravca i pesama koje se snimaju.

Podsetimo, Kusturica je gostovao u emisiji “Pressing” kod voditelja Jugoslava Ćosića, koji je citirao njegove nedavno izgovorene reči – da su “Srbi narod koji je najveći proizvođač zabluda o sebi“.

Slavni reditelj odmah je potvrdio da to jeste rekao, a onda je objasnio i zbog čega, dodavši i primer kojim je obrazložio svoje reči.

– Tako je. Niko nije prihvatio “ajfon” od Srba, mi ga prihvatamo kao i ovu novu muziku koju je vaša kompanija nedavno potpisala sa ovom dvojicom tipova koji liče na mudžahedine i koji su vrlo popularni, a čiji su stihovi zapravo zamena… – počeo je Emir, koji je potom bio prekinut od strane voditelja Jugoslava Ćosića kojem je “zaparalo uši” to što je Emir spomenuo njihovu kompaniju, a istakao je i da ne zna o kome Kusturica govori.

– Govorim o ovoj dvojici repera koji su zapravo postali užasno popularni zahvaljujući prostakluku koji se širi neviđenom brzinom, a on otprilike glasi: “Ona voli “bmw”, ona voli “audi”, ona voli dolare, ona voli evre, ona voli separee” – nastavio je Kusturica.

– U narodnoj muzici nije bilo tako prostih, zato što je bila Marina Tucaković koja je pesnik, za razliku od ovih – rekao je Kusta.

Sve ovo očigledno je dotaklo Rastu koji je 11 dana kasnije odlučio da odgovori.

Evo njegove objave na Instagramu:

Rastina objava – foto: Instagram/stefanrasta

(Skandalozno.rs, Izvor: telegraf.rs)

4 komentara na "Stefan Đurić Rasta uputio skandalozno otvoreno pismo Emiru Kusturici"

  1. Koja je dzukela ovaj Rasta…. Fuj!

  2. NI KUSTURICA NIJE BOLJI…

  3. Много већи џукела је овај лојави Кустурица,крај коментара.

  4. Ko je Rasta,čime se bavi?

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena.