Sudijski ekspert Dejan Nedić tvrdi: Evo zašto Mažiću neće dati finale Mundijala!

Ilustracija

Milorad Mažić – foto: AFP/Patrik Stollarz

Predsednik strukovne organizacije sudija FS Beograda, Dejan Nedić je već duže vreme komentator za suđenje na RTS-u kada su fudbalske utakmice u pitanju.

I ovoga puta je gostovao studiju u emisiji “Ruska bajka” gde je dao podrobnu analizu o tome zašto Milorad Mažić, najbolji srpski sudija neće biti u konkurenciji za finale Mundijala.

Advertisement

– Od 35 sudija ostalo ih je 12 na Mundijalu. Svi su se vratili kući osim Holanđanina Kjupresa, našeg Mažića, Rokija iz Italije i Čakira. S tim što Čakir ispada iz kombinacije za finale.

– Zatim je tu Fagani iz Irana, iz Južne Amerike su Pitana iz Argentine, Riči iz Brazila i Čunja iz Urugvaja koji ispada iz kombinacije, jer ne može da sudi polufinale i finale.

– Iz Afrike ostao Didju iz Senegala, iz srednje i Severne Amerike ostali su Gajger iz SAD i Ramos iz Meksika, iz Okeanije Gonger iz Novog Zelanda.

-Za finale kao kandidati slove Kjupres iz Holandije, Mažić, ako ne bude Hrvata, ali su najveći favoriti Fagani iz Irana i Riči iz Brazila, zato što su poslednja dva svetska finala sudili Evropljani.

U petak će biti delegiranje pa ćemo videti – rekao je Nedić.

(Skandalozno.rs, Izvor: telegraf.rs)

Advertisement

Budite prvi sa komentarom na članku "Sudijski ekspert Dejan Nedić tvrdi: Evo zašto Mažiću neće dati finale Mundijala!"

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena.