Svetski poznati fizičar dr Mičio Kaku: Za URAGANE u Americi odgovorni su TAJNI eksperimenti! – VIDEO

Otkriće

foto: Wikipedia/Cristiano Sant´Anna/indicefoto.com

U intervjuu koji je emitovao CBS, svetski poznati fizičar dr Mičio Kaku je izjavio da su uragani, poput onih koji su nedavno pogodili SAD rezultat vladinog programa za modifikaciju vremena u kom je nebo prskano nano česticama, a oluje su onda “aktivirane“ upotrebom “lasera.“

U intervjuu, Mičio Kaku govori o istoriji modifikacije vremena, pre nego što ga je ekipa CBS zaustavila.

[adsenseyu5]

Program aktivnog auroralnog istraživanja visoko frekvencije HAARP (skraćeno od engl. High Frequency Active Auroral Research Program), program aktivnog auroralnog istraživanja visoke frekvencije) je istraživački projekat koji želi da „razume, stimuliše i kontroliše procese u jonosferi koji mogu da izmene učinak komunikacionih i sistema za nadgledanje“.

Započet je 1993. godine i predloženo je da traje 20 godina.

Prema rečima vladinih zvaničnika, HAARP omogućava vojsci da modifikuje vreme i pretvori ga u oružje tako što će izazvati zemljotrese, poplave i uragane.

[adsenseyu1]

Sa anomalnim uraganima koji trenutno razaraju Ameriku, poplavama koje uništavaju Indiju, i požarima koji uništavaju severozapad Pacifika, klimatski rat je trenutno tema javnog mnjenja.

(Skandalozno.rs, Izvor: kurir.rs/CBS)

[adsenseyu2]

Budite prvi sa komentarom na članku "Svetski poznati fizičar dr Mičio Kaku: Za URAGANE u Americi odgovorni su TAJNI eksperimenti! – VIDEO"

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena.