Taker Karlson: Americi glavna opasnost ne preti od Rusije, nego od Meksika!

Barijera

foto-ilustracija: pixabay.com

Sjedinjene Države imaju razloga da se pribojavaju manipulacija sa strane drugih država, ali im glavna opasnost ne preti od Rusije nego od Meksika – ocenio je popularni voditelj američkog telekanala Fox News Taker Karlson.

Odmah je ukazao da Meksiko podstiče svoje najsiromašnije građane da se iseljavaju u SAD, a i da podržava narko-kartele koji drogom snabdevaju „američko tržište“.

Naveo je da meksičke vlasti svojim iseljenicima obezbeđuju i pisane instrukcije sa detaljnim savetima kako izbeći deportovanje iz SAD. Čak kolonama migranata obezbeđuju pratnju do američke granice jer im je najisplativije da svoju sirotinju prebacuju na „jasle socijalnog sistema SAD“.

Karlson je istovremeno ukazao da će novi predsednik Meksika – a to će najverovatnije biti Anders Manuel Lopes Obrador – samo „dodati gas“ na tom istom kursu. Jer, on je biračima već obećao da će svim snagama štititi „sve migrante na američkom kontinentu, sve koji su našli utočište u SAD“.

Karlson je – ne bez ozlojeđenosti – istakao:

„Obrador je čak izgovorio da svaki čovek u svetu ima pravo da se preseli u Sjedinjene Države! A jasno je i zbog čega on tako govori. Priznao je da meksička ekonomija zavisi od doznaka koje iseljenici šalju rodbini u Meksiku. Međutim, nama i droga, koja godišnje ubije desetine hiljada Amerikanaca, stiže iz njegove zemlje.“

Fox News je posebno upozorio da Obrador u sve unosi i dodatne izborne, odnosno političke motive:

„Njegovi birači žive i u Sjedinjenim Državama. To je malo čudno jer nam stalno tvrde da su imigranti puni želje da se u SAD integrišu i asimiluju. Međutim, Obrador je tokom 2017-te održao predizborne skupove – dakle, kao kandidat za položaj predsednika Meksika – u najmanje deset američkih saveznih država. Ništa neobjašnjivo.

Svi koji imaju državljanstvo Meksika, a žive u SAD ili bilo gde drugde, imaju pravo da glasaju na meksičkim izborima“.

(Skandalozno.rs, Izvor: fakti.org)

Budite prvi sa komentarom na članku "Taker Karlson: Americi glavna opasnost ne preti od Rusije, nego od Meksika!"

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena.