Tesla je definisao našu planetu na vrlo čudan način: Zemlja nije planeta, a zvezde su prikačene na svodu…

Ilustracija

foto-ilustracija: pixabay.com

Zemlja bi se lakše definisala kao sistemsko okruženje, ona je polje, nije planeta. Nije predmet i zato nema ivicu, naveo je naučnik Nikola Tesla u okviru dinamičke teorije gravitacije.

Zemlja je takođe mašina. Sunce i Mesec se napajaju bežično preko elektromagnetnog polja. Ovo polje drži nebeske sfere putem elektromagnetne levitacije.

Ona pobija gravitaciju, jer jedina sila kojoj se treba suprotstaviti je elektromagnetna sila, a ne gravitacija. Zvezde su prikačene na svodu…

Ovako je Nikola Tesla definisao Zemlju i gravitaciju u okviru svoje dinamičke teorije gravitacije.

Vilijam R. Lajn u svojoj knjizi „Okultna etarska fizika“ naveo da je Tesla za konferenciju iz 1938. godine pripremao predavanje o toj teoriji koja se bazira na tezi da postoji polje sile koje utiče na kretanje tela u svemiru, a koje emituje energiju u kvantima.

Tesla je u dokumentima naveo da etar ispunjava svemir, da se on kreće brzinom sličnom brzini svetlosti, da materija prelazi u etar kada nestanu sila i kretanje i da čovek može da iskoristi ove procese kako bi:

– stvorio materiju iz etra

– promenio veličinu Zemlje

– kontrolisao godišnja doba (vremenske prilike)

– vodio Zemlju kroz univerzum poput svemirskog broda

– stvarao nova sunca, zvezde, toplotu i svetlost sudaranjem planeta

– razvio život

Tesla je zapravo govorio o neograničenoj energiji, besplatnoj energiji koja bi došla direktno iz okoline.

Sva njegova neverovatna otkrića vezana za besplatnu energiju misteriozno su završila u posedu vlasti, koja je onemogućila da ti dokumenti dospeju u javnost.

(Skandalozno.rs, Izvor: rs.sputniknews.com)

Budite prvi sa komentarom na članku "Tesla je definisao našu planetu na vrlo čudan način: Zemlja nije planeta, a zvezde su prikačene na svodu…"

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena.